PetExpo, cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie, împlinește 10 ani

Editie aniversara PetExpo Editie aniversara PetExpo

Anul acesta, PetExpo împlinește 10 ani de existență. Ediția aniversară a celui mai mare târg din România dedicat animalelor de companie se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo în pavilioanele C4 – C5. Cea de a zecea ediție aduce pentru expozanți și vizitatori un spațiu dublu față de edițiile anterioare, de aproximativ de 5000 mp și multe evenimente speciale în cadrul târgului.

În premieră, la PetExpo în cadrul ediției din 2018, vizitatorii împreună cu animalele lor de companie vor avea acces la cel mai mare parc de distracții dedicat patrupedelor. În cele 5 zone interactive: Ninja Challenge, Play Ball, Pet Networking Area, Beauty Salon și Strairway of Champions, stăpânii și animăluțele vor colecționa amintiri de neuitat. Pentru animăluțele talentate și dresate zona Arena PetExpo va fi deschisă, iar la îndrumarea stăpânilor lor vor putea să își exerseze abilitățile în cadrul jocurilor și concursurilor din program. Accesul în zonele interactive este inclus în prețul biletului de intrare la PetExpo.

La eveniment vor fi prezenți 50 de expozanți, producători, importatori și distribuitori de hrană, produse de dresaj, îmbrăcăminte, accesorii sau medicamente destinate animalelor de companie, care își vor prezenta ofertele dedicate iubitorilor de animale. Ofertele lor vor ajunge la aproximativ 15.000 de persoane, care sunt așteptate la eveniment alături de animalele lor de companie.

Ne bucurăm că am ajuns la cea de-a zecea ediție și că în fiecare an vizitatorii și expozanții au venit la târg cu drag. Anul acesta este special pentru noi, am pregătit o ediție aniversară pe care o sărbătorim prin crearea parcului de distracții pentru animalele de companie. Avem pregătite mai multe surprize, mai ales că dispunem de un spațiu dublu comparativ cu edițiile anterioare”, spune Ilie Pană, organizatorul târgului PetExpo.

Costul unui bilet la PetExpo este de 20 de lei, iar cei care le vor achiziționa online de pe site-ul evenimentului, pana la 1 iunie 2018, vor beneficia de un discount de 50%.

Creative Business Management

Antonina Peatcoschi, PR Executive