Parcare otopeni pe termen scurt si lung

Parcare otopeni parcare aeroport otopeni

Daca te-ai intrebat unde ai putea sa iti lasi masina de-a lungul calatoriilor pe care le faci cu avionul, raspunsul este parcarea din cadrul aeroportului Henri Coanda din Otopeni. Parcarea este la o aruncatura de bat de aeroport. De aceea, nu trebuie sa faci mult efort pentru a beneficia de siguranta masinii tale.

Fiecare proprietar de masina primeste un jeton pe care trebuie sa il pastreze pana la intoarcerea ulterioara in tara. Avand asupra lui jetonul de parcare, proprietarul poate sa intre din nou in posesia masinii. Jetoanele se achita la punctele indicate de parcare. Plata se face cu ajutorul casierilor sau a automatelor. In cazul in care persoana pierde, distruge sau refuza sa prezinte jetonul, aceasta primeste o suprataxa de 500 de lei. Autovehiculele se elibereaza doar dupa ce proprietarii achita tarifele de blocare, deblocare, tractare si depozitare.

Ai la dispozitie mai multe zone de parcare. Daca detii un autoturism sau un microbuz fara remorca, poti beneficia de parcare Otopeni pe un termen lung de timp, de pana la 30 de zile. S-au luat masuri de precautie in cazul in care durata voiajului sufera modificari. De aceea, plata se face la intoarcerea din calatorie. In prima zi vei putea sa parchezi cu o taxa de 40 de lei. Daca perioada de stationare este de doua zile, vei achita 80 de lei. Pentru o durata de parcare in Otopeni, de 3 sau 4 zile, vei plati in plus 20 de lei pe zi. Astfel, suma pentru 4 zile este de 120 de lei. In cazul in care perioada se prelungeste, vei plati 10 lei pe fiecare zi in plus. De exemplu, suma de plata pentru o perioada de 10 zile este de 180 de lei. Pentru 20 de zile vei avea de achitat 280 de lei, iar pentru 30 de zile vei avea de platit 380 de lei. Masinile care depasesc 30 de zile, vor fi tractate si depuse in zone amenajate.

Daca esti soferul unui microbuz cu remorca sau a unui autocar, atunci trebuie sa stii ca exista o zona amenajata special pentru acest tip de automobile. Aceasta parcare in Otopeni este accesibila doar dupa ce aterizeaza aeronava. Soferii au obligatia de a parasi parcarea imediat dupa ce pasagerii se imbarca. Tariful pentru un singur acces in parcare este de 100 de lei.

Daca nu doresti sa parchezi masina pe termen lung, parcarea din aeroport iti pune la dispozitie doua zone potrivite pentru tine. Parcarea din zona de plecari are un tarif de 3 lei pe 30 de minute. Parcarea din zona de sosiri are tot o taxa de 3 lei pe jumatate de ora.

Asadar, parcarea Otopeni iti ofera toate avantajele pentru a o alege. Pretul parcarii este acceptabil. Siguranta masinii tale este garantata.

Ofera-ti o calatorie fara stres. Nu mai sta pe ganduri si alege parcarea din cadrul aeroportului Henri Coanda.

Parcare365

militaru george