Paralela 45 a lansat ofertele pentru vara anului 2016

Agenția de turism Paralela 45 a lansat noile oferte pentru vacanța de vară a anului 2016. În cadrul Târgului de Turism ce se desfășoară la Romexpo în perioada 12-15 noiembrie 2015, Paralela 45 a întâmpinat turiștii cu discounturi promoționale de până la 45%, oferte în peste 100 de destinații pentru vara anului 2016, precum și Revelioane exotice și vacanțe pentru seniori, alături de lansarea noilor destinații charter către Algarve (Faro) și Croația (Split) din București, Santorini din Cluj, Chania (Creta) și sejur Costa Brava din Iași.

Târgul de Turism din noiembrie este foarte important pentru noi, dovadă stau cei peste 20 de ani de participare ai agenției Paralela 45. Acum are loc și prima interacțiune a turistului cu vara 2016. Anul acesta am pregătit cea mai mare selecție de destinații, unde discountul din timpul târgului (cumulat cu reducerea de Early Booking) ajunge până la 45%, la charterele pentru Turcia și 35% pentru Grecia, Italia, Spania și Portugalia. în plus, avem și câteva noutăți în portofoliu, chartere cu plecare din București – Faro în zona litorală Algarve din Portugalia și Croația (Split), din Cluj – Santorini, iar din Iași avem o nouă cursă charter cu compania Tarom către Chania în Insula Creta, precum și sejururi cu plecări săptămânale în Costa Brava-Spania, cu prețuri începând de la 323 euro/ persoană cu toate taxele incluse”, explică Alin Burcea, președintele Paralela 45.

Cele mai multe destinații pe care turiștii le vor găsi la standul Paralela 45 în perioada 12-15 noiembrie 2015 vizează Litoralul 2016, unde discounturile ajung până la 45%. Vacanțele pentru Grecia, Turcia, Italia, Spania și Portugalia încep de la 299 euro/ persoană pentru un sejur de 7 nopți de cazare în hotel de 3*, transport cu avionul cursă charter și transferuri, toate taxele fiind incluse.

“În 2016, Turcia va deține în continuare supremația, urmată îndeaproape de Grecia care, rămâne Grecia, și de Spania, în timp ce pe plan intern românii vor alege stațiunile Mamaia și Neptun. Să nu uităm însă faptul că începând cu anul 2016, turiștii care vor merge pe litoralul românesc vor găsi plaje mai late, în special în partea de sud a litoralului, acolo unde erau zonele grav afectate de eroziune”, adaugă Alin Burcea.

Acestora li se adaugă cele două superbe destinații noi incluse în portofoliul agenției de turism Paralela 45, cu prețuri începând de la 320 euro/ persoană, în preț fiind inclus și biletul de avion. Ambele sunt cu plecare din București: Algarve (zbor la Faro), regiune turistică renumită, cunoscută și numele de „pământul eternei primaveri”, aflată în sudul exotic al Portugaliei, în care se regăsesc următoarele stațiuni-Villamoura, Albufeira și Lagos-și zona litorală Split din Croația, o destinație irezistibilă, cu ape sclipitoare, cu mereu însoritul țărm al Coastei Dalmate și cu stațiuni încântătoare, înșirate de-a lungul țărmului, dintre care amintim: Makarska, Trogir și Sibenik.

„Specialitatea” Paralela 45 o reprezintă circuitele. Paralela 45 este singura agenție de turism care oferă o paletă de peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre ele în exclusivitate și cu plecări din marile orașe ce dispun de aeroport. Circuitele în Israel vor avea în 2016 plecări din București, Iași, Cluj și Timișoara. Circuitul în Portugalia poate fi accesat din Cluj și Timișoara, spre Istanbul se pleacă și din Iași, iar Thailanda intră în portofoliul turiștilor timișoreni.

Cu o o cifră de afaceri de aproximativ 45 milioane de euro în anul 2015, Paralela 45 își propune pentru anul 2016 o creștere de 8-10% și deschiderea a 2-3 noi agenții în țară.

Despre Paralela 45

Paralela 45 activează de peste 25 de ani pe piața vacanțelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din România, ce deține o rețea națională formată din 35 de agenții și aproape 200 de angajați. Alături de turismul individual și intern, chartere și bilete de avion, Paralela 45 se concentrează acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regăsindu-se în exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votată timp de șapte ani la rând drept “Cea mai de încredere agenție de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest și a câștigat în 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparație pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro