Pandantivele de argint au nuante intensificate si forme unice pe Ariki.ro

Fata de alte pandantive, cele de argint care se pot comanda de pe magazinul online de bijuterii Ariki.ro beneficiaza de nuante intensificate ale metalului si de o stralucire superioara a pietrelor pretioase sau semipretioase folosite in alcatuirea unei piese de bijuterie. Registrul bijuteriei se modifica, insa un lucru ramane constant: argintul are efecte revigorante si unice, resimtite din plin de pandantivul care se agata de gat cu un lantisor si impodobeste vestimentatia feminina intr-un mod splendid.

Complexitatea design-ului releva unicitatea bijuteriilor produse handmade de catre bijutieri cu adevarat pasionati de meseria practicata.

Pietrele se adauga argintului pentru a obtine un  pandativ de argint marca pe Ariki.ro

Pandativele de argint sunt bijuterii speciale, care nu sunt suflate cu argint, ci sunt integral din argint (in afara de piatra, care de cele mai multe ori este piatra pretioasa). Argintul confera si pietrei o stralucire aparte. Iata ce pietre pot beneficia de acest tratament:

  • Chihlimbar – piatra pretioasa galbena, uneori maronie sau verzuie; tentele de culoare sunt potentate de argint
  • Sticla Murano – sticla multicolora cu insertii; capata un efect vizual imbunatatit in asociere cu argintul
  • Zircon – piatra mai mare bruna, albastra sau galbena, sau pietre mai mici (zirconi); zirconii pot fi dispusi pe toata suprafata pandantivului  
  • Perla – este rafinata, nu necesita prelucrare; se fixeaza de obicei in partea de jos a pandativului
  • Sidef – piatra alba si lucioasa, cu multiple irizatii puse in valoare de cadrul de argint 
  • Jad – piatra semipretioasa verzuie, exprima noblete si calmeaza privirea (culoarea verde are acest efect)
  • Paua Shell – piatra cu irizatii albastre, provenita din Noua Zeelanda; exotismul in bijuterie este intotdeauna apreciat

Pandantivele sunt bijuterii de forma rotunda sau ovala, desi pietrele pot avea o alta forma. Sunt destinate doamnelor si domnilor care prefera vestimentatii pline de bun gust, feminitate si de stil.

Pandantivele de argint de la Ariki.ro sunt bijuterii cu minimum 3 motive de achizitionare

In primul rand, un pandativ este o bijuterie care de cele mai multe ori este daruita si semnifica ceva, daca nu in mod special pentru purtatoare, atunci in mod general datorita formei sau pietrei in sine.

In al doilea rand, faptul ca se foloseste argint in confectionarea pandativelor  imprima pieselor de bijuterie un aspect si o stralucire care nu poate fi egalata de alte tehnici de prelucrare sau imbogatire.

In al treilea rand, orice pandantiv cu argint de la Ariki.ro se accesorizeaza cu pietre foarte cautate si apreciate, care sunt puse in valoare de argint, cat si de formele zoomorfice, simbolice, de picaturi de apa sau altele care au fost obtinute numai in urma anilor de expertiza in domeniu.

Motivele alegerii acestora nu se opresc aici, dar pentru mai multe informatii, compania care detine acest magazin online poate fi solicitata cu usurinta. Ariki Bijoux, compania care detine Ariki.ro, poate fi contactata telefonic la numerele 021.321.00.21 sau 0728.303.148, sau trimitand un e-mail la adresa mentionata pe site. 

Informații de contact

Nume Companie

Ariki

Persoana de contact

Reprezentant Vanzari

Telefon

0728.303.148

E-mail