Operatiile estetice sunt experiente placute la Dr. Radu Jecan

Dr.Jecan este un reputat chirurg plastic, ce se prezinta pe Drjecan.ro drept expert in chirurgia estetica si reconstructiva. Mamoplastia, ridicarea sanilor, rinoplastia, liposuctia si intretinerea faciala non-chirurgicala sunt doar cateva servicii pe care Dr. Radu Jecan le ofera si despre care stie in amanunt toate procedurile, implicatiile si efectele. Pacientii sai marturisesc ca au parte de o atmosfera de calm si de liniste inaintea interventiilor, intrucat totul le este explicat extraordinar de bine (atat inainte, cat si dupa interventii).

Iata de ce Drjecan.ro este o alegere logica acelor ce au nevoie sau isi doresc sa beneficieze de servicii de chirurgie plastica in Bucuresti. Pe langa chirurgia estetica, aici se mai fac si elemente de chirurgie plastica reconstructiva – microchirurgia reconstructiva are ca scop ori reconstructia post-extirpare, ori reconstructii in urma unor arsuri, ori reconstructia urechilor si a nasului si exemplele pot continua.

Chirurgie estetica si chirurgie plastica in Bucuresti, la Drjecan.ro: zone de interventie

In functie de scopurile chirurgicale avute, interventia Dr.-ului Jecan se va face in 3 diferite zone ale corpului:

• Fata- unde regasim liftingul facial, interventiile la pleoape, cele de la nas, cele de la ureche sau operatii estetice cu botox
  • Sani- mamoplastia de marire – marire a sanilor, dar si mamoplastia de reducere (vezi cazul unor tenismene celebre); mastoplexia – mamoplastia de ridicare
  • Silueta –  liposuctia, lifting-ul de coapsa, augmentarea (scoaterea in evidenta)  a conturului muschilor, chirurgia estetica a organelor genitale – aspectul estetic al labiilor, al penisului

Toate aceste operatii estetice au preturi rezonabile si au fost dezvoltate ca urmare a diferitelor cerinte sau necesitati acumulate de-a lungul timpului, pentru care Drjecan.ro s-a specializat si a efectuat interventii chirurgicale timp de multi ani.

Operatiile estetice si preturile lor impuse de Drjecan.ro

Exista preturi stabilite pentru peste 40 de categorii de interventii, cu marje relativ mari de pret, in functie de durata si complexitatea unei anumite interventii. Inclusiv corectiile ridurilor prin toxina botulinica sunt servicii prezente in lista, si este un pret destul de accesibil pentru ele. De asemenea, pentru o unghie incarnata, interventia chirurgicala costa nu mai mult de 200 de euro – in conditiile in care degetului i se va extirpa unghia si se va reconstrui pana la nivelul de dinainte de aparitia anomaliei la unghie.

Preturile au acea marja si in functie de starea clinica individuala – alergiile la anestezie, istoricul medical nefavorabil, afectiunile si sensibilitatile dermatologice etc. Preturile includ atat anestezia, interventia chirurgicala in sine si pansamentele, cat si controalele post-operatorii. Asadar, persoanele care vor afla si totalul acesta, vor considera pretul stabilit ca fiind unul rezonabil. De asemenea, calitatea ridicata a interventiilor (data de efectele post- operatorii) va releva un raport bun dintre calitate si pret de care dispune Drjecan.ro – practic, ceea ce cauta oricine doreste chirurgie estetica in Bucuresti sau cine are nevoie de chirurgie plastica.

Pentru programari la Dr.Radu Jecan,  se poate apela la numerele 0732.424.242 si 0725.950.054 – la Metropolitan Hospital, si la numarul 021.410.1615 pentru Centrul Medical Apolo (centre unde activeaza Dr. Radu Jecan) sau prin e-mail, la adresele [email protected] ori [email protected].

Dr Jecan

Reprezentant Dr Jecan