O metoda ideala pentru detoxifiere si recuperare medicala

Drenaj limfatic Drenaj limfatic

Sistemul limfatic asigura schimbul de substante intre sange si tesuturi si contribuie la apararea organismului, curatand-ul de toxine si regenerand-ul profund. Drenajul limfatic este un tip de masaj care se poate face manual sau cu ajutorul unui aparat special care aplica presiune usoara pe suprafata corpului stimuland astfel limfa. Drenajul limfatic este extrem de cunoscut pentru efectele sale benefice, acesta intareste sistemul imunitar, sustine eliminarea toxinelor, reduce si previne retentia de lichide din corp, ajuta la slabit, imbunatateste aspectul pielii si grabeste cicatrizarea ranilor.


De ce ar trebuie sa apelam la drenajul limfatic? Drenajul limfatic este o procedura de recuperare medicala utilizata doar de catre fizioterapeuti pentru stimularea circulatiei venoase si limfatice. Cu ajutorul acestui procedeu, organismul se stimuleaza in mod natural, purifica corpul de toxine, echilibrand-ul din punct de vedere al imunitatii. Deoarece drenajul limfatic stimuleaza procesele de detoxifiere este foarte important sa mentinem o hidratare corespunzatoare pe toata durata tratamentului. Spitalul de Recuperare Medicala din Constanta, Vraja Marii recomanda drenajul limfatic pentru persoanele care sufera de retentie de apa, circulatie deficitara, stare de oboseala.


Baza de tratament din Constanta, Vraja Marii utilizeaza pentru drenajul limfatic aparatura performanta, de ultima generatie. Daca vrei sa slabesti sau sa te mentii, daca suferi de o anumita boala sau esti sanatos, daca vrei sa scapi de celulita sau sa ai parte de un masaj placut, fara efecte adverse, iti recomandam cu caldura drenajul limfatic de la Vraja Marii.