Noul val de culoare

In acest sezon, culoarea capata si mai multa indrazneala. Ceea ce se traduce in  viziunea Wella Professionals prin noul serviciu  Matte Gloss.

Mai exact, Wella Professionals da tonul unui nou val de culoare prin declinarea  gamei de vopseluri semi permanente Color Touch cu un serviciu inovator in salon. Matte Gloss – pentru o tusa finala de culoare difuza, indrazneata, insa atat de stralucitoare.

Ai parte astfel de culori revolutionare, parca acum coborate de pe podiumurile celor mai mari designeri de moda.  Matte Glosse, noul serviciu de colorare express foloseste 6 noi nunate INSTAMATIC si garanteaza rezultate profesionale.

Lumea fashion si-a declarant sus si tare apetitul pentru culori glamouroase, pline de indrazneala si de personalitate. Tusele si nuantele de roz stralucitor, galben vibrant si rosu coral au devenit un trend global, pe care atat designerii, cat si celebritatile l-au imbratisat din plin.

Totusi, Wella Professionals prevede o evolutie catre stralucire si iluminare, catre deschidere si impacare. Nuantele statement devin mai soft, mai blande si vom fi martorii mai multor tonuri domoale, calme. Care vor fi extrem de usor de obtinut cu ajutorul noului serviciu Matte Gloss, care foloseste nuantele Instamatic color ca sa obtina un rezultat subtil.

Cele 6 nuante Instamatic ofera un efect cool, trendy, pentru un look modern si foarte actual.

Gama de nuante Matte Gloss  a fost inspirata de catre coafurile de pe catwalk, insa serviciul a fost creat astfel incat fiecare sa experimenteze culoarea in mod propriu.

Cu Matte Gloss, e mai usor decat oricand sa iti dai frau liber imaginatiei si sa traiesti culoarea in toate modurile posibile.

• Clear Dast – pentru o finisare glossy subtila
  • Pink Dream  - pentru un ton pastel si feminin
  • Muted Mauve – pentru o idee de violet
  • Jaded Mint – pentru o coama fresh
  • Ocean Storm – pentru o coafura libera
  • Smokey Amethyst  - pentru un effect wow

Josh Wood, Wella Professionals Global Creative Director spune: “Am observat ca designerii si celebritatile au folosit nuante grozave pe podium si ne-am gandit ca ar fi super ca si clientii sa poata experimenta moda in salon. Paleta Instamatic este o colectie de tonuri soft, difuze, blande, iar serviciul Matte Gloss le permite o creativitate nelimitata

Tehnologia Instamatic Color

Instamatic by Color Touch are la baza o combinatie noua de molecule de culoare, precum si o formula cu continut scazut de amoniac, care da nastere unor culori luminoase, jucause. Combinatia de molecule de culoare se imprastie gradual in cuticula parului pentru a crea un efect temporar, delicat, un finish de o stralucire blanda.

Noul serviciu Matte Gloss foloseste Instamatic by Color Touch ca sa iti permita sa experimentezi  pe perioade de timp bine limitata nuante in trend, foarte fashion.

Pret serviciu in salon: 150 de lei