Noul Kitchen Assistent de la Electrolux – un patiser experimentat la tine in bucatarie

Fursecuri, cornulete, briose sau saleuri – pentru fiecare preparat, trebuie sa pregatesti aluaturi sau compozitii diferite, iar de multe ori, nu este suficient sa ai talent culinar pentru a obtine rezultate excelente. Noul robot de bucatarie Kitchen Assistent de la Electrolux te ajuta sa prepari rapid si usor crema pentru prajituri sau sa mixezi omogen compozitiile pentru diferite aluaturi, indeplinind cu succes rolul unui patiser experimentat.

Zece trepte de viteza pentru rezultate excelente

Datorita celor zece trepte de viteza, Kitchen Assistent de la Electrolux iti permite sa alegi cu usurinta optiunea perfecta pentru a mixa corect compozitia chiar si pentru cele mai sofisticate retete. Fie ca pregatesti mixul pentru bezea sau crema de vanilie, fie ca amesteci faina cu celelalte ingrediente pentru a obtine un aluat consistent, te vei bucura de rezultate excelente. Seteaza viteza in functie de consistenta compozitiei pe care doresti sa o obtii. Daca vrei sa prepari un sos foarte fin, alege treapta de viteza cea mai inalta, iar pentru a evita formarea cocoloaselor, creste treptat viteza de mixare.

In plus, uiti o data pentru totdeauna de mixerul obisnuit pe care trebuia sa il supraveghezi permanent si sa il manevrezi cu grija. Kitchen Assistent de la Electrolux va face toata treaba in locul tau, iar tu poti sa treci la urmatoarea etapa din prepararea retetei.

Kit de accesorii pentru pregatirea mancarurilor tale preferate

Kitchen Assistent este prevazut cu urmatoarele accesorii: carlig, tel si dispozitiv plat. Astfel, vei putea sa prepari frisca, sa bati albusurile sau sa mixezi foarte bine ingredientele si sa obtii compozitii omogene si fine.

Design retro si elegant si o culoare care va atrage atentia

Cu un design retro si elegant, Kitchen Assistent de la Electrolux va fi un accesoriu pretios in bucatarie. Cu o culoare care va atrage imediat atentia – rosul, acesta va aduce o nota vesela bucatariei tale, devenind, totodata, asistentul tau de incredere in orice provocare culinara.

Kitchen Assistent de la Electrolux poate fi achizitionat din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 1605 lei.

***

Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic, dezvoltate in colaborare cu utilizatorii profesionisti si gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorului. Compania ofera solutii inovatoare, proiectate cu grija, atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel profesional - produse precum frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragaze, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici. Sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire si Electrolux Grand Cuisine, Grupul vinde in fiecare an mai mult de 50 de milioane de produse clientilor din pese 150 de piete. In 2013 Electrolux a inregistrat vanzari de circa 12.6 miliarde de euro, avand 61.000 de angajati.

Pentru informatii suplimentare despre Grupul Electrolux, accesati http://group.electrolux.com.

Pentru mai multe informatii despre Electrolux Romania, va rugam sa contactati: GolinHarris Bucuresti; Stefana Prozan – tel: 0758116588, e-mail: [email protected].