Mobile Vet ofera servicii veterinare la domiciliu

Atunci cand animalul tau de companie are nevoie de medic veterinar, Mobile Vet iti este aproape prin serviciul de consultatii la domiciliu din cadrul clinicii veterinare, dar si cu o gama larga de alte servicii.

Mobile Vet este un cabinet veterinar din sectorul 2 din Bucuresti care ofera servicii de cea mai inalte calitate cu pasiune, dedicare si respect pentru viata. Animalele sunt, de obicei, primite pe strada Doamna Ghica la numarul 133 unde sunt intampinate de o atmosfera calda, primitoare si de medici veterinari cu experienta.

Atunci cand animalul tau de companie nu poate fi adus la cabinet, exista o solutie. Mobile Vet a dezvoltat serviciul de consultatii la domiciliu special pentru animalele care au dificultati in a se deplasa, care sunt usor iritabile sau care sufera de o boala cronica. Uneori, vizita la domiciliu este si benefica pentru tratamentul de succes al animalului deoarece medicul veterinar poate evalua mediul in care traieste acesta, indeosebi cand este vorba de voliera, acvariu sau terariu.

Medicii Mobile Vet vor veni la tine acasa sau in locatia in care se afla animalul si vor oferi ingrijire medicala de cea mai buna calitate. Acest lucru te scuteste si pe tine de un drum in plus si de timp pierdut in trafic.

Mobile Vet ofera o gama larga de servicii veterinare precum ecografii si electrocardiograma (EKG), consultatii, tratamente si vizite la domiciliu, chirurgie si stomatologie veterinara, internari atunci cand este cazul, laborator complet si modern de analize veterinare, vaccinari, microcipare si eliberare de pasaport sau deparazitari interne si externe. Mobile Vet iti pune la dispozitie si un pet shop unde gasesti produse esentiale pentru animalul tau de companie.

Tot din pasiune pentru animale s-a nascut si serviciul Taxi Pet care va ajuta sa transportati animalul de companie dintr-o locatie in alta in siguranta si confort sau sa transportati hrana si diverse produse din domeniul veterinar. Pentru urgente, Mobile Vet ofera si serviciul de ambulanta veterinara disponibil atat ziua cat si noaptea cu ajutorul salvarii veterinare care este dotata cu echipamente de ultima generatie.

Orice problema de sanatate ar avea animalul tau stii ca ai un suport de nadejde in echipa Mobile Vet. Noteaza-ti numerele de telefon 0768 893 893 si 0728 522 255 pentru a te asigura ca poti sa ai grija de animalul tau de companie in orice situatie. Mai multe detalii pe www.mobile-vet.ro