Lantul de farmacii Centrofarm se extinde cu patru noi unitati

Centrofarm, unul dintre cele mai longevive lanturi de farmacii din Romania, işi extinde reteaua prin noi deschideri planificate in capitala. De la inceputul anului, compania a deschis patru noi farmacii: in zona Fabrica de Glucoza (complexul rezidential Upground), Stefan cel Mare - la intersectia cu Lizeanu, in zona Gara de Nord – Calea Grivitei şi pe strada Paris.

Noile farmacii au o suprafata totala de 400 mp şi ofera clientilor intreaga gama de produse specifice farmaciilor Centrofarm, inclusiv brandurile internationale distribuite in exclusivitate pe piata din Romania. Cu ocazia acestor inaugurari, compania a pregatit promotii dedicate exclusiv clientilor noilor unitati farmaceutice, oferindu-le posesorilor de card Centrofarm o reducere de 20% pentru suplimentele alimentare, in perioada 10 mai - 30 iunie 2013.

In plus, fiecare noua farmacie Centrofarm isi rasplateste primii clienti cu produse cadou pentru achizitiile realizate pana la 31 mai 2013. Astfel, in farmacia Centrofarm Upground si in cea din  Stefan cel Mare - la intersectia cu Lizeanu - primesti cadou un produs Vichy de 15 ml - Liftactiv sau Neovadiol GF -, pentru cumparaturile de minim 50 lei. Farmacia Centrofarm de pe Calea Grivitei le ofera cate un produs MaxiLife - Spirulina 30 cps sau Gingseng 30 cps - tuturor celor care fac cumparaturi de minim 30 lei. Iar in farmacia Centrofarm de pe strada Paris primesti cadou un produs Caudalie - Premier Cru La Créme 15 ml sau Apa demachianta 50 ml - daca achizitionezi produse in valoare de minim 50 lei. Produsele oferite cadou sunt in limita stocului disponibil, ofertele fiind valabile pana la 31 mai.

In cele patru locatii, clientii pot beneficia de aceeaşi diversitate a produselor, precum şi de serviciile personalizate de consiliere disponibile in toate farmaciile Centrofarm. Posesorii cardului de fidelitate Centrofarm pot acumula puncte la cumpararea de produse din orice farmacie a retelei, puncte care pot fi folosite pentru a accesa gratuit peste 10.000 de servicii de sanatate oferite de Centrofarm prin Programul Castiga Viata la clinici şi cabinete din sistemul privat de sanatate, centre de frumusete şi ingrijire corporala, sali de sport. In plus, cei care detin un card de fidelitate Centrofarm beneficiaza de 12% reducere retete (partea necompensata) şi de 10% reducere pentru cosmetice.

Despre Centrofarm

Avand peste 80 de ani de experienta in domeniu, Centrofarm detine in prezent 56 de farmacii, dintre care 35 in Bucureşti şi 21 in tara. Mai mult de jumatate dintre acestea sunt pozitionate in centrele comerciale mari – un procent unic pe piata farmaceutica romaneasca. Farmaciile Centrofarm au adus in exclusivitate in Romania branduri cu renume international, precum Caudalie, Biocyte, Dr. Organic (cosmetice), Gold Nutrition, Purasana Bio (suplimente alimentare) şi Lytess (textile cosmetice). Pe langa produsele specifice oricarei farmacii, Centrofarm le ofera clientilor şi cea mai variata gama de produse tehnico-medicale, textile cosmetice şi echipamente medicale.

Mai multe informatii despre Centrofarm puteti gasi pe www.centrofarm.ro sau pe pagina de Facebook: facebook.com/centrofarm