Invitatie pentru expozitia din cadrul ROMEXPO 30 oct - 3 nov 2013

SC Gradina Viitorului SRL isi deschide standul in cadrul Targului International de Produse si Echipamente in Domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii si Zootehniei (ROMEXPO - Bucuresti) cu o gama variata de accesorii pentru microtractoare (15 - 70 CP), motocultoare si motosape precum si echipamente pentru gazon (aerotoare, distribuitoare de nisip, tavalugi), sisteme complete de irigatii cu rola pe tambur cu piston sau turbina pentru spatii mari verzi (incluzand si pe cele gazonate), stadioane, echipamente utilitare pentru primarii: fertilizatoare (cu agitator pentru distribuire de ingrasamant sau sare), lame pentru nivelat sau dezapazire (cu o gama variata de dimensiuni si modele).

In cadrul expozitiei desfasurate va raspundem la orice nelamurire despre produsele noastre, oferindu-va consultanta si suport tehnic, precum si specificatii pentru fiecare accesoriu disponibil, cu prilejul de a descoperi calitatea din spatele produselor <a href="www.majar.ro">Majar</a> pentru accesoriile agricole, fiind pentru noi, o aparitie cu un aer "proaspat" pe piata romaneasca ce sprijina, in special, micii agrucultori oferindu-le o gama de calitate cu un grad mare de rezistenta si longevitate.

Va asteptam!