Intre 10 si 12 martie va avea loc la Berlin editia a 9-a a “Simpozionului Anual al Fondurilor Europene 2014“

Simpozionul Fonduri Europene 2013 Simpozionul Fonduri Europene 2013

Simpozionul Anual al Fondurilor Europene 2014 Editia a 9-a

Noua Generatie de Fonduri Europene Structurale si de Investitii 2014-2020

10 - 12 martie 2014, Berlin


A ramas mai putin de o luna pana cand unul dintre cele mai importante evenimente anuale pe teme europene va avea loc. Este vorba despre “Simpozionul Anual al Fondurilor Europene 2014”, ajuns la editia a 9-a, eveniment organizat de European Academy for Taxes, Economics & Law  intre 10 si 12 martie 2014 in capitala Germaniei.

In acest an, simpozionul se va desfasura sub patronajul doamnei Danuta Hübner, presedintele Comisiei de Dezvoltare Regionala din cadrul Parlamentului European.

Participantii la eveniment vor avea sansa unica de a interactiona si de a primi informatii relevante de la experti in domeniu provenind din importante institutii nationale si europene implicate in procesul si strategia fondurilor europene.

In cadrul Simpozionului, sesiunile de lucru sunt structurate in paralel. Participantii pot astfel opta pentru un program individual. Totodata, acestia vor beneficia de oportunitati de networking intr-un cadru select. Lucrarile simpozionului se vor desfasura in limba engleza. Alte detalii si formularul de inregistrare pot fi gasite in programul simpozionului.

Despre European Academy for Taxes, Economics & Law

European Academy for Taxes, Economics & Law reprezinta o retea educationala de informatii si cunostinte ce vizeaza cele mai noi si relevante teme europene. Instrumentele educationale oferite de European Academy for Taxes, Economics & Law sunt evenimente specializate, cum ar fi seminarii internationale si europene, workshop-uri, training intern, conferinte sau simpozioane pe diverse teme: legislatie europeana, subventii, securitate interna si IT, probleme de mediu etc.

Evenimentele organizate de compania noastra asigura participantilor un bagaj informational relevant si actual cu utilitate practica atat pentru reprezentantii autoritatilor de la nivel european, national, regional si local, cat si pentru companiile private din Europa.

In fiecare an, European Academy for Taxes, Economics & Law organizeaza un eveniment unic in Europa, ce reuneste sute de experti in problematica europeana. Este vorba de Simpozionul Anual al Fondurilor Europene (European Annual Symposium EU Funds), ajuns in 2014 la editia a 9-a.

 

 

Pentru mai multe informatii:

Asya Ognyanova, PR Manager

European Academy for Taxes, Economics & Law

At Potsdamer Platz

Entrance & postal address: Leipziger Platz 9

10117 Berlin / Germany

Tel.: +49.30.802080.230

Fax: +49.30.802080.259

E-Mail: asya.ognyanova@euroacad.eu

Internet: http://www.euroacad.eu

Informații de contact

Nume Companie

European Academy for Taxes, Economics & Law

Persoana de contact

Asya Ognyanova, PR Manager

E-mail