Intrarom sustine dezvoltarea tehnologiei robotice

Tehnologia robotica Intrarom sustine tehnologia robotica

Bucuresti, Romania – 27 Februarie 2023- Intrarom, subsidiara din România a Intracom Telecom Grecia, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat sponsorizarea echipei de robotică ''Inventors Academy'' din Grecia pentru a participa la competiția de robotică ''BRD First Tech Challenge Romania'' care s-a desfăsurat în perioada 13-17 februarie, in București, la Institutul Politehnic.

Echipa de robotică din Grecia a fost invitată să viziteze sediul companiei, situat în cunoscuta zonă de high-tech din Pipera, acoperind o suprafață industrială de 33.000 mp. Vizita a inclus, de asemenea, un tur al liniei de producție a fabricii, precum și o demonstrație de robotică și o prezentare a tehnologiei noastre avansate. Inginerii și tehnicienii și-au împărtășit cunostintele, experiența și entuziasmul într-un mod productiv și captivant, prezentând în același timp cazuri reale din industria robotică

Intrarom

Magda Mischie