Intalniri solare la centrul Solisis

miercuri:  28 oct, 11 nov, 25 nov, 9 dec, ora 19
zona Unirii, Anton Pann 21

Centrul Solisis functioneaza de mai multi ani in Bucuresti cu intalniri, cursuri seminarii legate de cautarea interioara, a intelegerii mai profunde a sinelui.
In 2014 Rada a inceput sa tina cursuri si in Franta si astfel a descoperit cartea Intalniri solare, scrisa de Marianne Dubois, pe care a cunoscut-o la scurta vreme dupa. Incredibila afinitate a invataturii celor doua a condus la colaborari atat in Franta cat si in Romania.

Vara asta am avut marea bucurie sa publicam cartea Intalniri Solare, carte care rezoneaza perfect cu invatatura Centrului Solisis de eliberare a omului de toate greutatile pe care si le fabrica singur, fara sa fie constient.

Pentru a ajuta procesul nostru de trezire a constiintei, pe langa carte, va propunem o data la 2 saptamani intalniri de aprofundare a cartii, poate meditatii si... traire vie a caii interioare impreuna cu altii care au aceeasi directie cu noi.

"Trebuie sa primesti in tine nefericirea lumii, deoarece supliciul meu nu este altul decat al ei. Caci din umbra se naste lumina. Nu poti trai numai cu jumatate din tine. Scufunda-te in noapte pentru a nu fi decat una cu ea si vei vedea stralucind si mai puternic imaginea chipului meu solar. Lasa sa se contopeasca in tine cele doua imagini si vei vedea implinindu-se destinul inimii tale si cel al pamantului care merge spre orizonturi de splendoare."

Pana atunci va asteptam sa descoperim impreuna imensa comoara care se ascunde in noi insine!

Va asteptam cu drag la sediul nostru!

Asociatia Solisis

Sandra Zodie