#InAsteptareaVremurilorBune alături de TNT BROTHERS

TNT Brothers - asociatie sportiva de prasutism TNT Brothers

TNT Brothers, cea mai mare asociație de parașutism din România și una dintre cele mai mari din SE Europei, povestește cum a fost afectată de pandemie și despre măsurile luate pentru protejarea asociației.

În acest moment, situația globală este una critică și chiar dacă toată atenția este îndreptată către sectorul de sănătate și cei mai mulți dintre noi se unesc pentru a combate pandemia, în același timp se discută despre o potențială recesiune și cum este marcată economia mondială. În acest context, majoritatea organizațiilor au fost nevoite să adopte măsuri de urgență, cu impact devastator asupra bunăstării lor și angajaților. În aceeași situație se află și TNT Brothers, cea mai mare asociație de parașutism din România și una dintre cele mai mari din SE Europei, care luptă pentru a trece de această perioadă, focusându-se pe cei care au facut posibilă evoluția organizației de la bun început: angajații săi și comunitatea de parașutism.

Chiar dacă activitatea a fost suspendată și deschiderea sezonului de parașutism 2020 atât de așteptată la final de martie nu a mai fost posibilă, în prezent, angajații TNT Brothers lucrează de la domiciliu și își unesc forțele pentru obiectivul principal: comunicarea permanentă cu comunitatea de parașutiști și noi metode de a trezi interesul publicului larg.

Așa au luat naștere evenimentele online care în trecut se întâmplau la Dropzone, sesiunile live pe social media pentru fanii TNT Brothers, care dezvăluie povești despre universul parașutismului și seminarele cu diferite module despre disciplinele dedicate comunității existente.

“Tot ce am reușit să facem la TNT Brothers în ultimii 10 ani a luat naștere din pasiunea pentru parașutism și ideea de a crea o comunitate cu ajutorul căreia să dezvoltăm acest sport în România. În momentul în care am conștientizat situația actuală în care ne aflăm, ne-am dat seama că toate eforturile noastre trebuie să se concentreze pe protejarea angajaților și a comunității noastre. Să ne adaptăm contextului și să găsim noi metode de comunicare pentru a păstra legătura cu toți iubitorii de parașutism, dar și cu publicul larg.

Pentru că trecem printr-o perioadă de incertitudine în care încercăm să ne adaptăm noii realități, cel mai important este să respectăm măsurile impuse de autorități, să #StămAcasă. Și să nu uităm să fim SOLIDARI și RESPONSABILI!” Dragoș Boeru – fondator TNT Brothers.

Cei care doresc să susțină TNT Brothers, sunt #InAsteptareaVremurilorBune și vor să se elibereze de stresul acumulat după ce va trece perioada de urgență, au posibilitatea în continuare de a deveni membri și de a beneficia de saltul în tandem oferit la înscrierea în asociație, valabil timp de un an din momentul deschiderii de sezon 2020. Pentru că poate sări cu parașuta oricine îşi depăşeşte limitele şi îşi doreşte să se bucure de fiecare clipă la intensitate maximă!

Mai multe informaţii despre TNT Brothers puteți afla pe site-ul TNT Brothers sau la tel. 0371 100 200.

Despre TNT Brothers

În 2010, Dragoș & Bogdan Boeru înființau asociația sportivă TNT Brothers pentru a promova în România salturile cu parașuta și preluau inițiativa de a schimba percepția acestui sport în România. Astăzi, datorită evoluției tehnicii și echipamentelor, saltul cu parașuta în tandem este unul dintre cele mai sigure sporturi din lume. În doar 10 sezoane de activitate, TNT Brothers a devenit unul dintre cele mai importante centre private de parașutism din Europa Centrală și de Sud-Est, atrăgând parașutiști cu experință sau amatori din peste 20 de țări.

Asociaţia TNT Brothers este afiliată la U.S. Parachute Association, o importantă autoritate în domeniu, şi oferă salturi cu parașuta în tandem, precum și cursuri de iniţiere şi licenţiere în parasutism, conform metodei AFF - Accelerated Free Fall, cea mai rapidă, intensivă şi sigură metodă de iniţiere în paraşutism. Instructorii TNT Brothers oferă, de asemenea, cursuri avansate pentru zborul pe burtă, free fly şi pilotarea paraşutei.

SC Shake Advertising SRL

Ioana Dadiciu, PR