IlBambino.ro a inceput sezonul reducerilor pentru patuturile din lemn!

IlBambino.ro a inceput sezonul reducerilor pentru patuturile din lemn! IlBambino.ro a inceput sezonul reducerilor pentru patuturile din lemn!

Magazinul online al mamicilor si prichindeilor lor - Ilbambino, a inceput luna ianuarie cu un val de reduceri la patuturi din lemn, special create pentru confortul celor mici. IlBambino este cel care dispune de o gama variata de patuturi din lemn prelucrate de cei mai renumiti mesteri care pun in permanenta accentul pe calitatea materialului folosit, cat si pe modul de prelucrare si finisare a acestor accesorii pentru camera bebelusului dumneavoastra!

Reducerile la patuturi din lemn ajung pana la 30% !

Daca sunteti in cautarea unui patut din lemn, Ilbambino poate reprezenta alegerea perfecta! Optand pentru achizitionare, veti realiza o adevarata afacere benefica pentru bugetul dumneavoastra. Alegeti unul dintre patuturile din lemn de la Ilbambino si oferiti bebelusilor dumneavoastra un accesoriu care nu numai ca va oferi un design inedit camerei sale, ci ii va pune la dispozitie tot cofortul de care are nevoie pentru o dezvoltare optima! De exemplu, un patut din lemn performant se adreseaza copiilor cu varsta incepand de la 0 luni pana in perioada in care acesta incepe sa mearga pe propriile picioruse.

Patutul din lemn dispune in primul rand de saltea confortabila care se va mula dupa forma corpului celui mic, astfel ii va oferi sustinere coloanei vertebrale pentru a se dezvolta intr-un mod sanatos.  In plus, nivele de reglare pe 3 trepte oferind protectie pentru bebelusi si siguranta - comoditate pentru parinti.

Patuturile din lemn dispun de sistem de montare rapida

Daca va ganditi sa achizitionati pentru bebelusul dumneavoastra cel mai modern patut din lemn de la IlBambino, trebuie sa stiti ca acesta beneficiaza de un sistem de montare rapida, fara a va da batai de cap. Mai mult decat atat, veti primi manualul de utilizare care explica detaliat toate etapele de imbinare a pieselor patutului din lemn, astfel ca nu veti intampina niciun fel de problema si nici nu veti recurge la ajutorul specialistilor! Il bambino se gandeste nu numai la nevoile bebelusilor, ci si la cele ale parintilor lor.

Informații de contact

Nume Companie

HIPO SERV QUALITY SRL

Persoana de contact

-