GEZE România raportează afaceri în creștere, de 5,4 milioane euro în anul financiar 2020-2021, datorită capacității de adaptare în perioada pandemiei

GEZE Romania GEZE Romania

La finalul lunii iunie, compania GEZE România a încheiat anul financiar 2020/21, an marcat de provocările perioadei pandemice.

Experiența îndelungată a echipei în combinație cu identificarea noilor tendințe ale pieței și cu viteza rapidă de reacție au făcut ca acest an să se încheie cu o creștere a cifrei de afaceri în pofida dificultăților ridicate de evoluția COVID-19.

Astfel, anul financiar încheiat a înregistrat o cifră de afaceri de 5,4 milioane EUR și o depășire cu 9% a bugetului și a cifrei de afaceri aferente anului financiar 2019/2020.

Evoluția pieței construcțiilor în ansamblu și a proiectelor în derulare în particular a impus implementarea accelerată a uneia dintre caracteristicile din ce în ce mai importante pentru mediul de afaceri contemporan – agilitatea. Adaptarea rapidă la schimbare a devenit începând cu cel de-al doilea trimestru al lui 2020 o condiție necesară supraviețuirii și dezvoltării oricărei companii.

Una dintre principalele direcții de dezvoltare a companiei a constituit-o concentrarea pe soluțiile complexe de automatizare a accesului, element vital pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Alături de asigurarea ventilării naturale, aceasta a contribuit la un mediu mai sigur de muncă și viață pentru utilizatorii proiectelor în care suntem implicați.

Pe plan intern, echipa GEZE România și-a mărit efectivul prin extinderea departamentelor financiar și de service. Strategia s-a concentrat pe consolidare și pe dezvoltarea unui mediu de lucru adaptat standardelor actuale, siguranța angajaților atât din punct de vedere sanitar cât și material, reprezentând un aspect prioritar al companiei.

O contribuție importantă la evoluția pozitivă a activității au avut-o partenerii noștri, relațiile solide dintre companiile noastre rezistând testului prin care trece întreaga industrie.

Planurile de viitor ale GEZE România se concentrează pe depășirea momentului dificil traversat de domeniul construcților atat din punct de vedere al evoluției prețurilor materiei prime cât și a disponibilității acesteia. Compania depune eforturi pentru a minimiza impactul acestor fenomene asupra partenerilor noștri și a beneficiarilor finali. Mizăm pe o revenire a situației la normal la finalul acestui an calendaristic, urmând apoi ca activitatea din domeniu să poata reveni la parametri stabili.

Pe termen mediu, preconizam o creștere a cifrei de afacei bazată atât pe revenirea pieței, cât și pe implementarea de noi produse și tehnologii dezvoltate de colegii noștri din departamentul de cercetare și dezvoltare din Germania.

Identificarea și adaptarea rapidă la noile realități reprezintă în viziunea GEZE România cheia depășirii acestei perioade dificile și a restabilirii normalității în mediul de afaceri.