genti din piele de la Dbags.ro

Genti din piele de la Dbags.ro

Genti din piele  sunt niste obiecte care au forme si culori diferite si nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.Ele se pot purta pe umar sau in mana, depinde de fiecare cum vor sa le asorteze.

Geanta din piele reprezinta de fapt accesoriul de baza al fiecarei femei.Ea exprima eleganta si stilul femeilor care se datoreaza designe-ului, calitatii materialelor din care sunt realizate.

De asemenea, marca unei genti este extrem de importanta, unele femei prefera originalitatea unei posete, pentru altele nu conteaza acest lucru.

Totusi exista persoane care nu vor sa investeasca multi bani intr-o geanta si prefera una normala si nu foarte scumpa.

Description: genti de damaGentile din piele se pot asorta cu pantofii sau cu hainele si pot fi realizate din materiale de tot felul, de la piele din crocodil sau alte vietati pana la materiale din piele intoarsa sau de plastic.

Felul in care se poarta o geanta depinde de tipul femeii respective, de atitudinea ei, de felul cum este imbracata si de clasa din care face parte.

Gentile din piele se poarta in functie si de evenimentul la care persoanele de sex feminin merg deoarece o geanta sport nu merge la o petrecere eleganta iar geanta eleganta nu merge pentru o plimbare in parc unde lumea se imbraca de obicei lejer si casual.

Geanta trebuie sa reflecte personalitatea femeii, sa o defineasca ca ceea ce este ea cu adevarat si sa o binedispuna in acelasi timp.

Femeile, in general au multe preferinte in ceea ce priveste acest accesoriu.Unele perfera gentile mari si incapatoare, de firma iar altele doresc un accesoriu mai mic, usor de purtat si  mai ieftina.

In ceea ce priveste pretul gentilor, ele difera de la marca la marca deoarece una mai ieftina dar de o marca mai putin cunoscuta poate varia de la 50 de lei la 100, 200 de lei.Dar gentile Louboutin sau Channel pot avea preturi de la 1000 de euro in sus.

Intotdeauna un astfel de accesoriu o face pe femeie sa se simta bine in largul ei deoarece o geanta frumoasa si care are o forma deosebita va atrage atentia, de fiecare data.

O geanta clasica si cu stil cum este Channel ar trebui purtate de femei cu o pozitie sociala inalta care exprima rafinament si delicatete, care detine o anumita prestanta si prestigiu.Aceasta are o forma dreptunghiulara, este prinsa cu o bareta lunga iar cromatica ei este una diversa si complexa (bej, rosu, negru, gri, albastru).

1)Tipuri de genti din piele  :

·         geanta de mari dimensiuni si colorata sau neagra,

·         geanta de dimensiuni medii de toate culorile,

·         geanta de dimensiuni mici, de toate culorile

·         geanta eleganta,

·         geanta sport,

·         geanta clasica.

2)Caracteristici ale gentilor din piele:

·         au diferite forme si culori,

·         pot fi genti de firma sau normale, obisnuite

·         intotdeauna se poarta in functie de eveniment,

·         reda stilul si eleganta femeii.

3)Elemente care se pot combina cu o geanta din piele :

·         imbracamintea sau incaltamintea unei femei

·         cerceii sau cureaua unei femei.

Astfel, ca o geanta din piele  da tonul in exprimarea elegantei, personalitatii si atitudinii unei femei.

Dbags

Rizea Dorina