Gardurile din beton, alegerea ideala pe care o poti face pentru confortul si siguranta ta

Garduri din beton de la Petrifalean.ro Garduri din beton de la Petrifalean.ro

Investitiile pe care le facem pentru locuintele noastre am putea spune ca au o importanta mai aparte avand in vedere ca fiecare dintre acestea au ca si scop principal sporirea gradului de confort pe care il resimtim fiecare dintre noi atunci cand suntem "acasa". Una dintre componentele exterioare care au o importanta majora pentru orice locuinta, dar si pentru intimitatea noastra este gardul. Chiar daca de foarte multe ori avem tendinta de a ne focusa atentia mai mult inspre aspectele care tin de interiorul locuintei, cert este faptul ca gardul este una dintre elementele componente ale unei locuinte care ar trebui sa beneficieze de toata atentia noastra in conditiile in care este o investitie pe care de regula o facem pe termen lung, mai ales daca optam pentru un tip de gard construit dintr-un material rezistent in timp, precum este betonul.

Gardurile fabricate din beton reprezinta una dintre cele mai populare alegeri ale proprietarilor de locuinte in conditiile in care acesta vina la pachet cu o serie de avantaje destul de larga. De asemenea, aceste garduri din beton reprezinta una dintre acele alegeri ideale pe care le poate face un proprietar de locuinta atunci cand isi doreste intimitate si un plus de siguranta. Alegerea unui gard fabricat din beton insa presupune si un cumul de alte avantaje importante precum:

 

Rezistenta sporita in timp, chiar si in conditii de mediu mai putin prielnice.

Atunci cand vorbim despre avantajele gardului fabricat din beton, unul dintre avantajele principale care se contureaza foarte bine este faptul ca acesta ofera o rezistenta sporita in timp, chiar si in condtitii de mediu mai putin prielnice. Daca vom lua exemplu gardurile din lemn, acestea daca nu sunt intretinute periodic, cu sigranta acest tip de gard se va transforma intr-o investitie periodica, lucru care de foarte multe ori s-ar putea sa depaseasca posibilitatile noastre financiare. Gardul din beton insa nu necesita intretineri speciale si in plus acesta nu cedeaza in timp din pricina conditiilor de mediu nefavorabile.

 

Amplasare cu usurinta chiar si pe un teren mai denivelat.

Unul dintre caracteristicile avantajoase ale gardului din beton este dat de faptul ca acesta se poate amplasa cu usurinta chiar si pe un teren mai putin nivelat, fara ca acest lucru sa aiba un impact negativ asupra aspectului estetic al gardului si desigur al intregului spatiu anexat locuintei. Acelasi lucru insa nu poate fi spus si despre celelalte tipuri de garduri care din nefericire arata intr-un mod destul de caraghios atunci cand sunt amplasate la o inaltime inegala. Mai mult decat atat, aceste garduri sunt foarte stabile, indiferent de gradul de inclinatie al solului.

 

Gardurile din beton vin intr-o varietate de modele si culori.

Daca inital culoarea naturala a betonului nu era una foarte atractiva, fapt pentru care acest tip de gard a fost multa vreme evitat, in conditiile actuale, gardurile din beton pot avea numeroase forme si culori, astfel ca se pot realiza acorduri cromatice deosebite cu ajutorul acestora.

Informații de contact

Nume Companie

SC PETRIFALEAN SRL

Persoana de contact

PR Malvina, marketing

Telefon

0745681124

E-mail