Fortuna Business Travel cucereste piata de turism printr-o abordare personalizata

Cu peste 10 ani de experienta pe piata de turism din Romania, Fortuna Business Travel si-a crescut baza de clienti fideli printr-o abordare personalizata a serviciilor de turism oferite atat clientilor individuali cat si clientilor corporate pentru care a pregatit pachete speciale de servicii.

Fortuna Business Travel este o agentie de turism care activeaza pe 2 paliere: cel individual, pe care vine cu vacante de lux, oferte de revelion, sejururi pentru vara anului 2015, oferte City Break, croaziere si altele, dar si palierul „corporate” unde vine cu servicii personalizate de excursii, pachete incentive, servicii de inchirieri auto in strainatate si transfer de la aeroport, bilete de avion si multe altele.

Agentia s-a remarcat pe piata locala prin interactiunea directa cu clientul in incercarea de a intelege foarte bine nevoile acestuia si de a oferi solutii personalizate de fiecare data. Abordarea personalizata aduce un plus de incredere, siguranta si sprijin, pe langa consiliere si indrumare. Clientii sunt sfatuiti pentru a alege cea mai buna varianta pentru ei si au parte de asistenta non-stop pe durata calatoriei.

In ultimii 12 ani de activitate Fortuna Business Travel a creat relatii solide cu parteneri de servicii verificati si de incredere putand oferi consultanta turistica completa. Prin servicii de rezervare de bilete de avion, de pachete de cazare, inchiriere de masini, sau organizare de evenimente speciale in tara si in strainatate (seminarii, conferinte, petreceri tematice, organizare team building, simpozioane) sau pachete de grup incentive, Fortuna Business Travel ofera un avantaj strategic companiilor care aleg sa eficientizeze partea de organizare a calatoriilor de afaceri. Noii clienti realizeaza in scurt timp ca agentia se doveste a fi un partener de incredere care ii ajuta sa gaseasca cele mai bune oferte adaptate perfect nevoilor lor. Prin flexibilitate si servicii personalizate, tarife negociabile in functie de numarul rezervarilor si termene de plata avantajoase, agentia Fortuna Business Travel este alegerea cea mai buna din acest moment. Fortuna Business Travel inseamna o echipa de profesionisti pasionati de calatorii gata sa ajute in orice situatie.

Nici ofertele pentru turism individual nu sunt de neglijat, agentia venind cu oferte foarte atractive pentru vara anului 2015, chartere si reduceri EARLY BOOKING, oferte de revelion 2015 precum duo-ul de senzatie Edinburgh-Amsterdam cu plecare pe 30 decembrie de la doar 550 de euro si pachete de vacante exotice inedite sau pachete city break ori SKI oriunde in Europa.

Fortuna Business Travel va asteapta cu servicii complete pe www.fortunabusiness.ro