Fii ca Bond, noul Bond

Vrei să te simți ca un adevărat agent 007? Vizitează locurile unde s-ar putea să-l întâlnești!

Lansarea celui mai recent film care îl are ca protagonist pe James Bond, ”Spectre”, are loc săptămâna viitoare, pe 6 noiembrie, în întreaga lume și în cinematografele din România. La ce se pot aștepta fanii? Schimbări surprinzătoare de situație, actori fantastici, un scenariu de excepție și locații surprinzătoare sunt doar câteva dintre ingrediente. În plus, fanii care vor să se simtă precum adevăratul James Bond măcar pentru un moment pot merge să viziteze locurile unde Daniel Craig și Monica Bellucci au filmat pentru ”Spectre”.

Curse de mașini la Roma

Conform informațiilor existente, una dintre locațiile care au fost folosite pentru filmarea scenelor în care vedetele sunt urmăririle, viteza și mașinile este Roma. Fanii Bond cărora le place Italia vor recunoaște cu siguranță Corso Vittorio Emanuele II, șosea care traversează Roma și care poartă numele lui Vittorio Emanuele II, primul rege al Italiei.

Pe cei care vor fi inspirați să viziteze Roma după ce vizionează filmul, Tripsta.ro îi încurajeză să plece pentru un city break în noiembrie, în condițiile în care zborurile către Roma de la București sunt disponible la prețuri sub 60 de euro*.

Ceaiul de la ora 5 cu Mr. Bond

Deoarece Spectre este un film de inspirație britanică, existența de locații de filmare în Marea Britanie nu este o surpriză, iar unele dintre locurile în care au fost filmate scene ale peliculei sunt impresionante. Westminster Bridge și Big Ben sunt doar două dintre cele mai cunoscute landmark-uri londoneze care nu lipsesc din ”Spectre”. Pe de altă parte, filmările noului Bond s-au derulat și la Blenheim Palace, Woodstock.

Cei care vor să îl viziteze pe Bond la el acasă trebuie să ia în calcul o călătorie la Londra*. De ce? În afară de locurile unde au avut loc filmările pentru ”Spectre”, fanii Bond pot vizita Muzeul Filmului din Londra, unde vor putea vedea cea mai mare colecție de mașini originale James Bond. Grație cererii publicului, muzeul va menține pentru o perioadă nedeterminată expoziția ”Bond in Motion”.

Soare în Maroc

Filmele seriei James Bond au fost întotdeauna cunoscute pentru locațiile exotice, cu scene de acțiune care au avut loc în întreaga lume, din Jamaica (”Dr No”) până în Shanghai (”Skyfall”). Și de data aceasta, echipa ”Spectre” a călătorit în afara Europei, una dintre locațiile de filmare fiind zona sahariană a Marocului, unde s-au derulat filmări și pentru ”The Mummy” și ”Prince of Persia”. Filmările pentru ”Spectre” au fost de o asemenea amploare încât, potrivit mass-media, pregătirile au durat patru luni.

Dacă fanii Bond vor fi cuceriți de farmecul marocan și visează la o pauză scurtă și însorită de la frigul iernii, aceștia pot deja să înceapă să-și planifice vacanța imediat, pentru că există încă șanse să găsească prețuri rezonabile.  O vacanță de Anul Nou la Casablanca* nu este o idee rea …

Scene care te lasă fără respirație în Austria

Una dintre țările care s-a bucurat de vizite numeroase ale echipei ”Spectre” a fost Austria, unde filmările au avut loc în principal pe parcursul lunii ianuarie. Echipa a filmat scene surprinzătoare la Obertillach, care au inclus un avion în curs de prăbușire și ceva explozii. Pentru filmări a fost construită special chiar și o cabană din lemn. Filmări ale scenelor care au avut în centrul avionul au avut loc și în Kartitsch.

Austria, extrem de populară în rândul schiorilor, este o destinație excelentă pentru vacanțele de iarnă. Zona lacului Altaussee*, care a găzduit și ea filmări pentru ”Spectre”, oferă numeroase oportunități pentru ski, dar și pentru alte tipuri de activități în stil Bond.

*Link-urile pentru destinații către website-ul Tripsta se referă la zboruri pentru perioada 6-8 noiembrie. Link-ul pentru Casablanca se referă la perioada Anului Nou.

Despre Tripsta

În 2005, doi antreprenori talentați au lansat în Atena, Grecia, unul dintre puncta cele mai fierbinți ale turismului international, un start-up numit initial Travelplanet24. În prezent, agenția de turism online Tripsta este unul dintre cei mai mari și mai recunoscuți lideri ai industriei de profil. Brandurile noastre - Tripsta, airtickets și Travelplanet24 – sunt preferate de peste un milion de turiști loiali din 45 de piețe internaționale pe care compania operează în prezent.

Cu birouri în Atena, București și Istanbul, echipa noastra de 280 de genii turistice pasionate se asigură că ajungeți la destinație la cel mai mici prețuri garantate și cu sprijin dedicat. Motoarele noastre pentru rezervări procesează peste două milioane de cereri de călătorie pe minut pentru a se asigura că turiștii primesc seturi complete de opțiuni și prețuri pentru călătorii cu avionul, trenul, feribotul sau autoturismul. Suntem capabili să facem asta pentru că strângem peste 100GB (echivalentul a peste 50,000 de melodii) în date privind rezervările în fiecare zi și le utilizăm pentru a vă face experiența de căutare mai ușoară și intuitive, indiferent de dispozitivul pe care îl folosiți. La aceasta se adaugă serviciul multi-lingv de talie mondială dedicate pasagerilor și știm deja că veți face din următoarea experiență de booking  o experiență extraordinară.