Esti gata de aventura?

experienta auto off road experienta auto off road

Daca esti iubitor de senzatii tari si iti plac masinile puternice, cu sigurnanta iti vei dori o experienta auto off road. Oricand iti doresti adrenalina pe un traseu off road, Adventure Tour iti ofera calatorii epice, in locuri magice. Iti punem la dispozitie 4 tururi ghidate, atat cu motocicleta cat si cu masinile 4X4 si UTV-urile pe piste de antrenament sau in natura. Va puteti imagina calatoriile alaturi de noi in Muntii Bucegi, Transfagarasan, Transalpina, menite sa va scoata din mediul cotidian si sa fixeze amintiri de neuitat.


Cine poate participa la tururile moto ghidate organizate de Adventure Tour? Experimenteaza si tu adrenalina traseelor off road, alaturi de echipa noastra de motocross, pe trasee in natura, potrivite pentru toate dificultatile. Cu o experienta de 20 de ani in domeniul moto/auto, timp in care am dezvoltat un circuit omologat international si o echipa de motocross, suntem pregatiti sa folosim toata expertiza si resursele in slujba clientilor nostri in cautare de aventura pe doua sau patru roti. Punem accent pe siguranta, dar ne dorim si sa aveti o experienta de neuitat, de aceea ne folosim de intreaga noastra experienta din competitii si lumea motocross.


Esti pentru prima data intr-o experienta auto off road? Suntem pregatiti sa oferim experiente off road de neuitat, atat amatorilor cat si profesionistilor. Echipa noastra este alcatuita din oameni inimosi, deosebit de pasionati si cu experienta importanta in domeniul auto/moto, fapt ce garanteaza clientilor nostri o experienta completa si sigura. Pentru solicitari sau oferte ne puteti contacta folosind formularul de pe site, sau numarul de telefon disponibil in sectiunea contact!