Eleterm Distribution şi importanţa instalaţiilor sanitare de calitate

Instalatii sanitare baie Instalatii sanitare baie

Eleterm Distribution este o firmă înfiinţată în 2003 şi este unul din principalii importatori şi distribuitori de instalaţii termice, sanitare şi accesorii din România.

Compania este prezentă în toate judeţele din România, prin intermediul reţelei de distribuitori, având astfel acoperire naţională. Mai mult decât atât preţurile sunt convenabile şi se adaptează pe nevoile clienţilor. Oferta de produse este foarte diversificată, iar calitatea acestora este incontestabil de bună.

Categoriile principale de produse de pe magazinul Eleterm, includ baterii monocomandă, racorduri flexibile apă, articole din plastic ABS, sisteme purificare apă, sisteme de control pentru încălzire, dar şi piese pentru instalaţii.

Printre partenerii celor de la Eleterm Distribution se enumeră Tucai, Robinetteria Baressi, dar şi Modenna Plast.

Catalogul de produse a celor de la Eleterm Distribution, dar şi alte informaţii le găseşti online pe www.eleterm-distribution.com. Pe lângă catalogul de produse, ai oportunitatea de a face o comandă online prin intermediul shop-ului Eleterm.

Importanţa instalaţiilor sanitare de calitate în baie

Băile sunt cele mai frecvent renovate camere dintr-o casă şi un design bun cu piese excelente începe cu un concept bine gândit. Băile sunt primul lucru pe care îl vei observa în casa ta, fiindcă aici probabil petreci foarte mult timp. În baie te reîmprospătezi după o zi obositoare, îţi faci părul înainte de a ieşi din casă sau te speli pe dinţi dimineaţa. Băile fac parte astfel din ritualul nostru zilnic.

Este important ca design-ul băii tale, piesele şi accesoriile de acolo să fie o bucurie şi un bun pentru familia ta. Aminteşte-ţi, baia şi instalaţia sanitară din casa ta vor ieşi în evidenţă. Instalaţiile sanitare se întind în întreaga ta casă, însă baia este locul cel mai important pentru o instalaţie.

Conceptul unui trai bun a trecut prin nişte schimbări dramatice de-a lungul anilor. Fostele băi ofereau doar toalete obişnuite şi erau în mod obişnuit plasate în afara casei, fiind mai mult un disconfort  să le vizitezi. Cu lumea devenind tot mai sofisticată şi mai complexă, stilul de viaţă s-a schimbat mult. Ceea ce era o dată un ritual obositor, este acum un lux necesar şi un necesar pentru a scăpa de stres şi a petrece timp cu tine însuţi. Instalaţia sanitară este cea mai importantă caracteristică a unei băi. Baia este o cameră ce necesită atât atenţie cât şi un plan bine alcătuit. Accesoriile pentru instalaţia sanitară din baie includ baterii, robineţi, suport de duş şi altele.

În timp ce culorile şi design-ul rămân un factor major de luat în considerare, trebuie să te gândeşti la calitate, uşurinţa de instalare, uşurinţa de curăţare, uzura şi rezistenţa. Ar trebui să iei în considerare aceşti factori în detaliu pentru calitate şi funcţionlitatea instalaţiei sanitare. O instalaţie sanitară aspectuoasă poate fi bună, dar în acelaşi timp trebuie să fie uşor de instalat. Acesta este un factor care trebuie să rămână o prioritate de top. Acestea trebuie să fie puternice şi rezistente la leziuni fizice sau chimice atunci când sunt curăţate. Un tip potrivit de instalaţie sanitară, poate face o baie obişnuită să se schimbe în ceva deosebit. Baia este una dintre cele mai importante camere pentru mulţi dintre noi. Astfel  este foarte important să o păstrăm curată, bine întreţinută şi cu o instalaţie sanitară de calitate pentru menţinerea sa corespunzătoare şi cu uşurinţă.

Informații de contact

Nume Companie

SC Eleterm Distribution SRL

Telefon

0740041842

E-mail