DPO curs si sansele de avansare in cariera

dpo curs dpo curs

Poate ca va intrebati ce este acela un DPO curs. Noi vom dezvolta astazi acest subiect cat mai pe larg. In primul rand, acest curs este unul dintre cursurile autorizate de catre ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). Ele sunt adresate persaonelor interesate de domeniul protectiei datelor cu caracter personal ce doresc sa lucreze pe o pozitie de DPO, adica Data Protection Officer.

Tematica acestui curs de formare profesionala este bazata pe schimbarile regulamentului 679 care releva aspecte importante despre protectioa datelor cu caracter personal. Acesta a fost aplicat in data de 35 mai a anului trecut 2018 si se adreseaza tuturor firmelor din cadrul Uniunii Europene cat si celora care colaboreza cu aceste firme din spatiul european.

dpo curs

Cei de la Proffesionals Business Knowledge Society este o societate formata din traineri documentati din toate domeniile de pe piata muncii, in special in domeniul resurselor umane, financiar contabil si IT. Ei dispun de servcii complete de consultanta si desigur, cursuri de formare precum acest curs DPO.

Temele abordate in cadrul acestui curs de formare profesionala

Asadar, temele pe care le vor aborda trainerii proefesionistii la acest curs DPO Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal sunt complexe, dar in acelasi timp, complete.

Se va incepe cu noutatile suferite de regulamentul 679 GDPR, ce cuprinde cadrul actual legislativ si noutatile ce se aplica in acest domeniu. Ce veti invata este sa aplicati in mod corect aceste principii ale protectiei datelor si sa fiti informat cu privire atat la drepturile dumneavoastra ca executant al pozitiei de data protection officer cat si cu privire la drepturile clientilor dumneavoastra.

Alte aspecte predate in cadrul sunt efectuarea evidentei activitatilor de protectia datelor si cum sa evitati un posibil risc in acest domeniu. De asemenea, veti primi informatii complete despre conceptul de “protectia datelor”  si despre cum veti fi sanctionat daca nu respectati toate normele impuse in regulament.

Competente obtinute dupa un DPO curs

Dupa ce vei termina un DPO curs vei obtine in mod evident anumite competente si anumite deprinderi:

  1. Veti monitoriza mai in detaliu activitatea din domeniul protectiei datelor a firmei dumneavoastra;
  2. Veti coordona in mod corespunzator activitatile ce tin de resurse umane si cotabilitate;
  3. Veti adopta in mod sigur o viziune clara si obiectiva in acest domeniu.
  4. Va veti dezvolta in mod continuu abilitatile si informatiile din domeniul protectiei datelor cu caracter personal.
Informații de contact

Nume Companie

Training Professionals

Persoana de contact

Training Professionals

Telefon

0723784342

E-mail