DjSuperStore, echipamente de vis pentru DJ

djsuperstore.ro este singurul magazin online din Romania dedicat persoanelor care iubesc muzica sau fac din ea o meserie. Aici, DJ-ii profesionisti sau amatori vor gasi cea mai variata gama de produse si echipamente profesionale pentru meseria sau hobby-ul lor.

O petrecere reusita cere, neaparat, echipamente profesionale pentru sunet, iar DjSuperStore este solutia tuturor DJ-ilor care vor sa lucreze cu echipamente care ii pun in valoare.

Siteul djsuperstore.ro este dedicat celor care inteleg muzica si stiu s-o inoveze: aici DJ-ii vor gasi traktoare pentru scratch, console, controllere sau midi-controllere pentru DJ, interfete audio si monitoare audio, precum si microfoane profesionale, casti audio, cabluri si alte echipamente necesare unui DJ.

Magazinul online ofera o selectie riguroasa de produse de cea mai buna calitate, pentru ca orice petrecere sau mix sa fie de neuitat.

De la cele mai mici accesorii, pana la sisteme audio – toate produsele sunt dedicate celor care doresc sa isi puna in valoare talentul si creativitatea printr-o experienta profesionala de sunet. Pe site sunt comercializate accesorii trendy de la Zomo sau genti de la Magma, dar si multe alte produse-vedeta, pentru ca cei de la DjSuperStore sunt distribuitorii oficiali pentru cele mai cunoscute branduri din lume: Pioneer, Novation, Focusrite, M-Audio, Audio Tehnica, UDG, KRK, Focal, Apogee, Sennheiser sau Ortofon.

Siteul contine informatii complete pentru toate produsele, iar echipa DjSuperStore este pasionata de echipamente si poate oferi informatii suplimentare si sfaturi in alegerea celor mai potrivite produse. Toate produsele de pe site sunt noi si au o garantie de 12, 24 sau 36 de luni, in functie de producator sau de tipul echipamentelor.

Tot aici veti gasi si service pentru echipamente pentru DJ la preturi accesibile, atat pe durata garantiei, cat si dupa expirarea ei. Timpul mediu de lucru pentru solutionarea oricaror probleme tehnice este de 10 zile, insa anumite reparatii pot dura mult mai putin.

Livrarea comenzilor de pe site se va face direct acasa, de luni pana vineri intre 09.00-21.00 sau sambata pana in ora 14.00.

Pe DjSuperStore veti gasi si optiunea de “Afterhours Pickup”, datorita careia exista posibilitatea sa-ti ridici personal produsele sau sa vizitezi showroom-ul DjSuperStore de pe Str. Scoala Ciocanu, nr. 3-5, Bucuresti.

Echipa DjSuperStore este disponibila si dupa orele normale de lucru, showroom-ul fiind deschis de luni pana vineri si intre orele 18.00-22.00.

O comanda poate fi ridicata personal in aceeasi zi daca clientul face comanda online pana la ora 17.00. dupa aceasta ora, produsul se va putea lua din showroom a doua zi lucratoare. DjSuperStore inseamna performanta si rapiditate si este principalul dealer autorizat pentru majoritatea brandurilor de echipamente dedicate DJ-ilor din intreaga lume.