Despre firma de rent a car Expert Auto Timisoara

EXPERT AUTO RENTAL EXPERT AUTO RENTAL

Cauti masini de inchiriat? Rent a car in Timisoara va prezinta cele mai bune servicii de inchiriere masini la preturi avantajoase. Foloseste filtrele de mai jos pentru a alege perioada de inchiriere si caracteristicile autoturismului dorit din parcul de inchirieri auto Timisoara.Profita acum si alege oferta de autoturisme potrivita cerintelor tale!

Incercam sa fim cat mai aproape de dumneavoastra, oferind toate serviciile de care aveti nevoie. Serviciile noastre de inchrieri auto sunt disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Folosim numai servicii complete si integrale, de aceea la noi gasiti rent a car fara card de credit sau fara garantie inchirieri auto Timisoara — Expert Auto Rental.De asemenea aveti posibilitatea de a alege accesorii pentru masina inchiriata, accesorii ce ar putea fi utile pe durata calatoriei: GPS, lanturi de iarna, scaun pentru copil, portbagaj auto suplimentar si multe altele. Inchirieri masini Timisoara ieftin.

n urmatoarele randuri o sa va oferim mai multe detalii legate de compania noastra de inchirieri masini Timisoara ieftin. Noi suntem o companie ce ofera servicii de inchirieri masini in Timis dar si in Timisoara.Ne acupam de acest lucru de mai multi ani si suntem printre primele firme rent a car Otopeni ieftin care inchiriaza masini fara a opri o garantie. Avem o vechime mai mare de un deceniu si o experienta pe masura anilor in care am prestat servicii in acest domeniu. Avem un personal cu experienta si cu profesionalism care stie care sunt nevoile clientului si cum trebuie sa il serveasca pe acesta.

Pentru siguranta si confortul clientilor de inchirieri auto, am pus la dispozitie un serviciu Non-Stop de asistenta rutiera si consultanta si rent a car in Timisoara. Puteti lua legatura cu unul dintre reprezentantii nostri, fie apeland numarul de telefon: 0726679034 fie pe email la adresa: [email protected]

Acesti oameni fac ca relatia noastra cu clinetul sa fie una cat mai placuta pentru ambele parti. La compania noastra va bucurati de transparenta. Noi nu avem detalii ascunse in contractul de inchiriere si ne asiguram intotdeauna ca cel care apeleaza la noi a inteles in totalitate toate punctele mentionate in acest contract. In privinta preturilor noi oferim servicii de inchirieri auto Hunedoara ieftin e asteptam! Expert Auto Rental este acum la dispozitia ta.Iti oferim nu orice fel de masina, ci chiar masina de care ai nevoie si care te va duce in siguranta oriunde in Romania.Compania noastra ofera servicii de inchirieri auto la preturi foarte avantajoase în Timisoara si judetul Timis. Apeleaza cu incredere pentru orice marca de autoturism ai nevoie. Rent a car Timisoara inchirieri masini s-a format pentru ca tu sa poti inchiria o masina in cel mai scurt timp posibil. Oferim servicii de inchirieri masini — rent a car in Timis ieftin, inchirieri masini Timisoara , inchirieri masini — rent a car pentru transfer catre aeroport, inchirieri de masini cu sofer personal sau inchirieri auto pe termen lung.

Odată ce ai trecut de aspectele prioritare ale viitoarei tale călătorii, aspecte precum rezervarea camerei perfecte pentru nevoile tale atunci când ajung în oraș, poți să îți îndrepți atenția spre alte detalii care trebuie rezolvate. Printre acestea, de multe ori, se numără și închirierea unei mașini. Totuși, dacă alegerea unei mașini și înțelegerea regulilor de închiriere nu îți pun probleme, dă-mi voie să te întreb un lucru: cum alegi firma de inchirieri auto in Timisoara? Citește în continuare pentru a afla câteva sfaturi astfel încât să obții cel mai bun raport calitate-preț de la firma de la care îți închiriezi autoturismul în timpul călătoriei.

Motivele pentru care apelam la serviciile unei firme de inchirieri auto nu sunt deloc putine. Indiferent care ar fi acestea un lucru e sigur: domeniul serviciilor rent a car a cunoscut in ultimii ani.

Preturi competitive Existenta unei concurente serioase pe piata poate fi un avantaj pentru potentialii clienti. De aceea se recomanda ca inainte de a inchiria o masina sa studiati ofertele mai multor firme si sa le comparati. Descoperiti cele mai bune preturi si nu ezitati sa cautati promotii si reduceri. Alegeti cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Alegerea unui vehicul Gândiți-vă cu grijă la ce fel de vehicul aveți nevoie. Dacă călătoriți cu copii sau cu o mulțime de unelte, puteți dori un sedan mare sau un SUV. Dacă sunteți în căutarea pur și simplu pentru a economisi bani pe tarife de închiriere și gaz, veți dori să rezervați cel mai mic model disponibil.

Cu atât de multe companii de închirieri auto aflate acolo, sarcina de a decide care dintre ele este bună poate fi descurajantă și stresantă. Companii de autoturisme oferă diferite servicii, prețuri și vehicule.

Închirierea de mașini de închiriere, de exemplu, este specializată în vehicule fiabile și ieftine, gama lor de vehicule dispune de mașini mici și economice care sunt perfecte pentru orașul de navetă, mașini de turism care sunt bune pentru oraș și, de asemenea, pentru drumul deschis, care transportă câteva bagaje suplimentare, SUV pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar și de putere și, de asemenea, oameni mutatori și microbuze pentru cei care călătoresc cu un grup mare de oameni.

Iată cele 10 lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o companie de închirieri de mașini:

1) Comparați prețurile - Diferența dintre tarifele zilnice variază în funcție de durata de închiriere, de ziua săptămânii și de sezonalitate.

2) Nou = scumpe - companiile care oferă mașini de ultimă generație percepe o primă pentru

aceasta. În funcție de nevoile dvs., un vehicul care nu este atât de nou va face același loc de muncă uneori la jumătate din preț.

3) Dimensiune Probleme - Verificați dacă vehiculul pe care îl angajați va satisface nevoile dvs. Nu e bine dacă nu îți poți instala toate bagajele.

4) Asigurarea este întotdeauna o idee bună - Cele mai multe companii includ asigurarea standard pe tarifele lor regulate, cu un excedent de la 500 la 5000 dolari. Pentru o taxă suplimentară, puteți reduce acest exces la o fracțiune din acest preț.

5) Cât de departe te duci? - Unele companii oferă două rate diferite atunci când angajează, una cu kilometri nelimitate, ceea ce înseamnă că puteți călători liber fără să vă faceți griji cu privire la costul suplimentar și cealaltă opțiune pe care o veți plăti pentru km-urile pe care le călătoriți. În mod normal, atunci când plătiți pentru kilometri în plus, tarifele zilnice vor fi mult mai ieftine decât opțiunea nelimitată.

6) Drivere suplimentare - Unele companii de autoturisme de închiriere pot sau nu pot percepe taxe pentru conducătorii auto suplimentari.

7) Umplerea rezervorului - În mod normal, companiile de închiriere de autoturisme vă vor da vehiculul cu un rezervor complet de gaz și vă așteaptă ca vehiculul să se întoarcă cu rezervor complet. În cazul în care nu o aduceți pe deplin, unele companii de închiriere de mașini vă pot percepe o taxă de administrare și, de asemenea, pentru prețul combustibilului.

8) Extra biți - Majoritatea companiilor de închiriere de mașini oferă pentru o taxă suplimentară, unități gps, scaune pentru copii, scaun rapel, portbagaj, lanțuri de zăpadă etc ... Unele companii de închiriere de mașini pot oferi un pachet cu preț redus pentru câteva articole suplimentare.

9) Asistență la drum - Unele companii oferă 24 ore asistență rutieră oferită de AA. În mod normal, nu există nicio taxă suplimentară pentru apel în caz de defecțiuni mecanice. În situații precum baterii plate sau anvelope plate, se aplică o mică taxă.

10) Fumatul nu este permis - Majoritatea companiilor de închirieri auto nu permit fumatul în mașină. Companiile de închiriere de mașini vă vor percepe o taxă de curățenie în cazul în care faceți acest lucru.

Pentru a încheia lucrurile, asigurați-vă că verificați întotdeauna acordul de închiriere și dacă există ceva ce nu sunteți sigur, adresați-vă companiei de închirieri auto să vă explice.

Intra si pe www.rentacardeva.ro sa vezi gama completa de masini de inchiriat in Deva.

expert auto rental srl

cristian ivoniciu