Descopera noua colectie exclusive, Sevda!

bijuterii aur bijuterii aur

Toate femeile iubesc bijuteriile, doar ca difera gusturile, preferintele pentru anumite pietre sau starea de spirit in momentul in care le achizitioneaza. Daca intr-o zi pot purta o pereche de cercei supradimensionali, in alta zi isi asorteaza tinuta cu o pereche de cercei eleganti, rafinati din perle naturale, totul tine de atitudine! Atat bijuteriile din aur cat si cele de argint sunt accesorii care nu raman uitate in cutia de bijuterii, raman in tendinte, nu se demodeaza niciodata si pot fi purtate atat la tinute casual cat si la tinute elegante.

Ce cadou sa ii fac sotiei de aniversarea casniciei noastre? Colectia exclusive de la Sevda se adreseaza femeilor puternice, cu atitudine, care prin stralucirea lor atrag privirile si admiratia celor din jur. Cel mai simplu mod de a face un cadou inspirat unei doamne sau domnisoare este sa ii cumparati o bijuterie din aur sau argint, cu siguranta nu veti da gres. Din aur, argint, cu pietre pretioase sau perle naturale, bijuteriile potrivite pot accentua frumusețea și personalitatea fiecărei femei. O amintire frumoasa, cu valoare sentimentala poate fi o bijuterie, de aceea puteti opta pentru un lantisor, o pereche de cercei sau chiar un inel daca vreti sa reinoiti juramintele la aniverarea casniciei.

Opteaza intotdeauna pentru o bijuterie care i se potriveste, de aceea daca femeia de langa tine este romantica alege o bijuterie cu perle naturale, daca este mai degraba o aristocrata, un inel cu diamante mici este alegerea excelenta.

Sevda

Sevda