De Sarbatori, ofera o mica parte din Venetia: bijuterii din sticla de Murano

Murano Shop-bijuterii din sticla de murano Murano Shop-bijuterii din sticla de murano

Sticla de Murano nu este doar o materie prima ca si aurul sau argintul, este o expresie a stilului si frumusetii! Starneste atractia si aprinde flacara dragostei oferind cadou de Sarbatori o mica parte din Venetia: bijuterii din sticla veritabila de Murano de la Murano Shop!

Sticla de Murano inseamna stil si unicitate

Aceasta sticla unica reprezinta patrimoniul traditiei mestesugaresti venetiene. Realizata in Venetia inca din secolul VII, sticla de Murano era atat de scumpa incat nu puteau sa se bucure de frumusetea ei decat nobilii si cei mai instariti.

Fie ca faci parte din clasa de elita sau ai un buget de criza, azi te poti bucura in egala masura de traditionalismul si splendoarea sticlei de Murano de la Murano Shop!

Bijuterii unicat cu sticla autentica de Murano, cadoul ce starneste atractia

Daca esti un spirit artistic si doresti sa faci cadou de Sarbatori un obiect UNIC, atunci ofera bijuteriile unicat cu sticla autentica de Murano! Si nu le recomandam doar ca fiind niste rafinate bijuterii handmade, ci si datorita starii de spirit pe care o induc, ducand persoana care le poarta cu gandul la imaginile magice din Venetia!

Oferind cadou bijuterii unicat cu sticla de Murano, frumusetea si originalitatea lor vor amplifica distinctia si fascinatia celor care le vor purta. Atractia pe care o vei genera cu un astfel de cadou UNIC este garantata! Gamele complete de bijuterii unicat pentru femei, realizate din sticla de Murano veritabila, atent si fin prelucrata, la preturi usor accesibile, fac din aceste superbe seturi de Murano un cadou ideal pentru oricine!

Bijuterii din argint si sticla de Murano, cadoul ce aprinde dragostea

Daca anul acesta nu iti permiti sa iti duci iubita la Venetia, atunci ai posibilitatea de a-i oferi cadou de Sarbatori o bijuterie autentic venetiana, de la un reputabil importator de astfel de bijuterii: Murano-Shop.ro!

Romanticul din tine va fi incantat sa descopere frumusetea combinatiei cu stil de materiale pretioase: sticla veritabila de Murano si argint modelat inedit. Nu poti sa nu admiri bogatia coloristica a acestor bijuterii din argint si sticla de Murano: de la rosu, culoarea dragostei, la aquamarinul care te duce cu gandul la apa inspumata a Marii Adriatice si pana la bej, culoarea nisipului fierbinte de pe plajele italiene.

Nu ezitati prea mult in a alege bijuterii din sticla de Murano drept cadou! Sunt creatii pline de viata, de culoare, de sensibilitate... Ele reprezinta feminitate la superlativ! In plus, pe www.murano-shop.ro sunt si foarte ieftine, iar in aceasta perioada te bucuri si de transport gratuit!

Murano Shop-Bijuterii de calitate din sticla de Murano. Straluceste prin personalitate!

Despre Murano-Shop.ro
Murano-Shop.ro implineste 6 ani viu colorati, 6 ani in care frumusetea bijuteriilor lor a adus multe bucurii celor care le-au fost clienti. Spera sa fiti mai departe indragostiti de bijuteriile originale de Murano! Cumparand de pe www.murano-shop.ro vei primi garantia calitatii, datorita autenticitatii sticlei de Murano si autorizatiei de a efectua operatiuni cu metale si pietre pretioase.