De ce sa optezi pentru o alee din beton amprentat?

Beton amprentat pavaj ambrentat

Ati auzit pana acum de avantajele pe care le ofera betonul amprentat, in comparatie cu alte tipuri de materiale sau chiar cu betonul aplicat simplu, tip bloc? Daca vreti sa dati un aer superior curtii sau gradinii, atunci puteti opta pentru placarea unei alei cu beton amprentat. Iata mai departe 4 avantaje cheie pe care vi le poate aduce aceasta decizie.


1. Usurinta de intretinere. 

Buruienilor le place sa-si croiasca drumuri peste tot, chiar si in pavajele clasice. In jurul pavajelor cu piatra, plantele si buruienilor pot rasari din plin, inconjurandu-le si aproape acoperindu-le. 

In schimb, aleile pavate cu beton amprentat nu se lovesc de aceasta problema. Buruienile si plantele nu pot trece prin blocul rigid de beton. Acest lucru inseamna automat mai putina intretinere - nu trebuie sa va ingrijiti permanent de scoaterea buruienilor inestetice din jurul aleilor. 


2. Aspect de lux la pret acceptabil. 

Orice proprietar de casa isi doreste ca locuinta lui sa arata cat mai luxos pe afara si pe dinauntru. Atunci cand putem face acest lucru cu minim de resurse financiare, suntem si mai fericiti. De aceea, un lucru minunat legat de aleile din beton amprentat consta in faptul ca acestea sunt incredibil de prietenoase cu portofelul proprietarilor. Nu trebuie sa sacrificati un aspect ultra-modern si foarte elegant din cauza costurilor ridicate. 

In ultimii ani preturile pentru materialele si resursele umane implicate in procesul de aplicare a betonului amprentat, au scazut considerabil. 


3. Durabilitate si putere foarte mare

Unul din dezavantajele zonelor pavate in mod clasic cu piatra, este ca isi pierd din rezistenta in timp: tind sa se scufunde la propriu in pamant, sa capete forme neuniforme si sa fie acoperite de buruieni. 

Dar cele mai noi solutii de beton amprentat inseamna automat durabilitate incredibila in timp. Blocul de beton isi pastreaza aspectul timp de multi ani, nu este asaltat de buruieni si nici nu se deformeaza. 

4. Instalare rapida. 

Renovarea sau re-amenajarea curtilor si gradinilor, mai ales a aleilor poate da un aer proaspat. Din cand in cand este bine sa va ganditi ce imbunatatiri puteti aduce si sa alegeti solutii care pot creste valoarea proprietatii, dar si confortul celor care locuiesc acolo. 
Din acest punct de vedere aleile din beton amprentat (care le inlocuiesc pe cele clasice deteriorate) reprezinta o optiune grozava. 
Instalarea nu dureaza foarte mult si nu presupune intreruperi in activitatile zilnice obisnuite. 

Informații de contact

Nume Companie

Betonamprentat365.ro

Persoana de contact

militaru george

Telefon

0212553272

E-mail