De ce sa alegi vacanta de vara la Hotel Tomis, din Mamaia?

cazare hotel mamaia cazare hotel mamaia

Vacanta este momentul cel mai placut din an, in care petreci timp frumos si de calitate cu familia, cu prietenii, cu oamenii dragi, de aceea este important sa alegi cele mai frumoase locuri, potrivite pentru nevoile si dorintele tale. Cazarea la Hotelul din Mamaia iti ofera o multime de posibilitati de relaxare si distractie, atat cu copii, cat si cu gasca de prienteni. Dintre toate statiunile de pe litoralul romanesc, Mamaia este cea mai cautata, deoarece aici intalnesti oferte variate si accesibile pentru toate buzunarele.


Hotelul Tomis din Mamaia este unul dintre cele mai apreciate, mai ales pentru familisti, deoarece ofera foarte multe facilitati pentru copii, dar si pentru dotarile si serviciile oferite. Hotelul Tomis are o capacitate de cazare de 150 camere duble cu 2 paturi sau pat matrimonial (preponderente cu pat matrimonial), 13 camere triple, 2 apartamente si 8 suite de lux. La Hotelul Tomis ai parcarea gratuita, un restaurant cu specific international si traditional, chiar in incinta hotelului, o terasa acoperita unde va puteti savura cafeaua, fiind destinata si pentru fumatori, o sala de conferinte si plaja privata si bar pe plaja, la 100 de m in fata hotelului, unde veti beneficia de sezlonguri si umbrele.


Organizam si acctivitati de team building, unde Hotel Tomis va poate oferi consultanta in alegerea celei mai bun program pentru angajati si angajator.


Ofertele noastre includ atat escapadele cu prietenii, cat si concediu cu familia. Consulta site-ul nostru si vei fi la curent cu tot ce pregatim noi, pentru vara anului 2023.


Tomis este un hotel de 3 stele din Mamaia, renovat complet in anul 2005, cu conditii excelente de cazare si cele mai accesibile tarife. Rezerva direct din site-ul nostrum vacanta ta de vara!