De ce nu se contruiesc autostrazi in Romania?

Pentru ca in 2017 se va putea achizitiona masina care zboara, insa ne intrebam oare unde vom ateriza?

Compania slovaca AeroMobil si-a prezentat cel mai recent prototip al sau, cu un design inovator ce imbina perfect  aspectul de masina de teren cu cel de avion, poate explora atat traficul urban cat si spatiul aerian. Ganditi-va cat ar dura o deplasare la munte in plin sezon sau la mare cu o astfel de masina, sau o ruta Bucuresti- Budapesta,  sigur daca nu ar fi atat de scumpa ar fi putut fi si eficienta.

Surpriza acestei companii nu este ca a construit primul roadster de zbor si a reusit sa combine un avion cu o masina, ci consta in faptul ca va putea fi comercializata.
Era de asteptat ca va fi adresata pentru inceput fanilor masinilor de lux si entuziasti de zbor, iar pretul va fi pe masura undeva la cateva sute de mii de dolari.

aeromobil-masina-zburatoare
Primul model  disponibil care se va comercializa este echipat cu doua locuri, avand o autonomie de  435 de mile, viteza de decolare fiind de 81 de mile pe ora, iar in aer poate ajunge pana la 124 de mile pe ora si cu  functie de pilot automat.

Cu toate ca aceasta masina era planuita sa apara de acum cativa ani sa speram ca in 2017 va fi gata de comercializare si cu siguranta va fi achizitionata si de un milionar excentric din Romania.

Sursa: https://www.amanetauto.ro/de-ce-nu-se-contruiesc-autostrazi-in-romania

S.C. Amanet Auto SRL