Curs macaragii- specialisti ce aduc reale beneficii

curs macaragii curs macaragii

Daca sunteti pasionati de meseria de macaragiu si vreti sa detineti o calificare in domeniu nu mai stati pe ganduri si apelati cu incredere la firma SC Calificari Deserventi SRL. Colaborati cu firma noastra pentru a avea rezultatele dorite de indata ce veti absolvii acest curs macaragii. Aici veti primi suport de curs listat si unul in regim electronic totul gratuit pentru a va putea informa corect cu privire la legislatia in domeniu si nu numai. In cadrul firmei noastre veti lucra cu lectori calificati si autorizati care va pun la dispozitie toate informatiile folositoare de care aveti nevoie.

Trebuie doar sa va prezentati la cursuri si sa fiti atenti la detalii pentru ca pe langa pregatirea teoretica, va fi o proba practica. De asemenea va punem la dispozitie poduri rulante si instalatii necesare, pentru a putea invata ce inseamna sa operezi o macara sau un pod rulant. Consideram ca doar acumuland informatii utile veti putea practica aceasta meserie cu adevarat.

La finalul cursului va pregatiti pentru examinare unde se vor testa cunostintele dobandite. De indata ce veti absolvi cursul veti avea si autorizatia ISCIR, astfel ca puteti presta aceste servicii respectand normele europene impuse de lege. La noi puteti avea certitudinea ca totul se desfasoara in cele mai bune conditii deoarece avem interesul sa va ajutam sa deveniti un bun profesionist. De-a lungul timpului sute si sute de oameni au apelat la serviciile noastre si au fost perfect multumiti de activitatea prestata. Aici nu exista costuri ascunse pentru ca dam dovada de seriozitate si corectitudine ori de cate ori apelati la noi.

Curs macaragii - program de teorie si practica flexibil

Inscrieti-va la curs macaragii si beneficiati de toate avantajele incluse. Orarul se stabileste de comun acord cu toti participantii la curs in functie de posibilitatile acestora, deoarece ne dorim sa luati parte la cursuri in mod activ pentru a putea acumula cunostintele necesare. Un bun profesionist se cunoaste inca de la inceput, asa incat dorim sa vedem dedicare din partea dumneavoastra si bunavointa sa avansati la un nivel superior.

Noi ne dam tot interesul sa va predam informatii extrem de folositoare pe care le puteti aplica apoi in practica si deslusim orice nelamurire aveti cu privire la aceasta activitate. Suntem o firma mereu orientata catre nevoile pietei si ne adaptam cerintelor cursantilor pe care ii pregatim an de an.

Curs macaragii- autorizatie recunoscuta

In urma absolvirii acestui curs macaragii veti obtine o diploma de specializare pe care o veti avea la final. Asadar, daca doriti sa va gasiti un loc de munca in UE nici o problema, acum puteti munci linistiti in orice tara din comunitatea europeana. Aici veti dobandi competente profesionale generale si, totodata, veti lua parte la perfectionarea pregatirii profesionale.

Atfel veti putea pregati si verifica utilajul pentru lucru si veti putea face transportul marfurilor cu usurinta. La incheierea cursului, toti cursantii veti sustine un examen de absolvire in urma caruia veti primi certificatul de calificare in meseria de macaragiu precum si autorizatia ISCIR.

 

Informații de contact

Nume Companie

S.C. CALIFICĂRI DESERVENŢI S.R.L

Telefon

0755091994

E-mail