Curs bioenergie-Reiki Alba Iulia, 15 iulie 2017

curs bioenergie reiki I Alba Iulia

Curs initiere Bioenergie – Reiki gradul I la Alba Iulia, sambata 15 iulie 2017. Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se dezvolte spiritual, sa cunoasca si sa practice pe sine sau pe ceilalti tratamentele cu bioenergie asa cum au fost transmise de catre maestrul fondator Dr. Mikao Usui din Japonia. Dupa initierea (acordajele) de gradul I, cursantii vor dobandi abilitatea de a contribui la vindecarea propriei persoane sau a altora, prin simpla aplicare a palmelor pe diverse zone afectate din corp (care prezinta deficit de energie). De asemenea se vor putea energiza apa, plantele, animalele, alimentele, bijuteriile si cristalele. Vom invata cum se face un scut de protectie energetica si elemente de radionica mentala (arta transmiterii de influente pozitive la distanta si in timp). Costul cursului este de 300 lei. Informatii suplimentare si inscrieri la telefonul afisat (0747-080238), persoana de contact: Horatiu, instructor-terapeut reiki-bioenergie. Alege sanatatea in cel mai natural mod posibil si invata sa devii propriul tau terapeut si al celor dragi tie!

Horatiu

Horatiu