Cum se alege ceasul de mana potrivit. Specialistii te ajuta!

Casio Casio

Ceasul de mana nu mai este un simplu accesoriu care se alege in functie de criterii estetice, ci este si un element important al garderobei oricarei persoane. Inca de la cele mai fragede varste, copiii trebuie obisnuiti sa poarte un ceas de mana si sa respecte cu strictete orele de intalnire, sa invete sa citeasca atat ceasul cu afisaj digital, cat si ceasul analogic, si sa nu se bazeze numai pe telefonul mobil pentru a ajunge la ora potrivita la locul potrivit.

Multi stiu deja ca oferta de ceasuri Casio este foarte bogata si variata si ca face fata asteptarilor fiecarui purtator in parte, oricat de pretentioase ar fi acestea. Casio este o companie care se bazeaza pe inovatie si pe tehnologie superioara pentru a lansa numai ceasuri de buna calitate, potrivite fiecarui stil vestimentar si personalitatii purtatorilor. Prin urmare, cei care doresc sa iasa in evidenta o pot face cu ajutorul unui ceas fashion, in timp ce persoanele care doresc sa fie mai discrete pot alege un ceas clasic.

Ce trebuie sa ai in vedere pentru a alege ceasul Casio care ti se potriveste?

Desi unii oameni au renuntat complet sa poarte ceasuri de mana, exista o categorie aparte care pune foarte mare accent pe aceste accesorii importante. Acesti oameni sunt cei care doresc sa fie mereu punctuali, sa isi respecte cuvantul dat, sa nu intarzie la intalniri, dar si sa aiba o tinuta vestimentara cat mai completa. Ceasurile de mana sunt accesibile ca si pret si raman elemente importante in stilul masculin, dar si in cel feminin.

Este foarte important ca potentialii clienti care doresc sa investeasca intr-un ceas de mana sa il aleaga dintr-un magazin specializat in acest sens, nu din magazinele de imbracaminte care vand si accesorii. In al doilea rand, inainte de a alege ceasul, chiar daca alegerea este exclusiv online, cumparatorii trebuie sa arunce o privire in propria garderoba si sa vada cu ce s-ar potrivi respectivul ceas. Cu cat mai multe tinute se poate purta ceasul respectiv, cu atat mai recomandat de catre specialisti este sa se cumpere acel model de ceas.

In plus, ceasul se alege si in functie de marimea incheieturii. Desi ceasul poata sa para perfect in ceea ce priveste designul, daca este prea mic pentru incheietura clientului, nu trebuie cumparat. Ceasurile Casio sunt de mai multe tipuri, si anume cele Quartz, alimentate de baterii electrice, care au si cea mai mare acuratete, ceasuri automatice care sunt mai complexe, dar risca sa se opreasca la cateva ore dupa purtare, precum si ceasurile mecanice, care au cel mai complex mecanism.

Nu in ultimul rand, ceasul de mana se alege in functie de geamul proiector al cadranului, care poate fi din sticla minerala, safir sau plexiglas, varianta safirului fiind cea mai eleganta, mai rezistenta la zgarieturi dar mai putin rezistenta la lovituri. Alegerea ceasului de mana Casio nu este dificila, in conditiile in care clientii chiar stiu ce cauta si ce isi doresc de la acest accesoriu.