Cum sa protejezi motorul Vw Bora

scut de motor Vw Bora scut de motor Vw Bora
Volkswagen este o companie germana producatoare de autoturisme si suv-uri cu sediul in Wolfsburg. A fost fondata la data de 28 mai 1937 de catre Deutsche Arbeitsfront numindu-se initial Gessellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbH. In prezent apartine concernului Volkswagen Group.

Modelul Bora produs de catre acest constructor auto este o clasa compacta si a fost produs in editie limitata intre anii 1998 si 2005. Ca si versiune de caroserie s-au produs atat limuzine cat si variante kombi. Bora iese pe portile fabricii cu gauri de prindere pe sasiul masinii pentru a facilita montarea unui scut de motor VW Bora.
Scutul metalic de motor pentru VW Bora este fabricat din tabla de otel suficient de groasa si de rezistenta pentru a proteja motorul si toate elementele din jurul acestuia, in special baia de ulei si cutia de viteza. Este necesara o astfel de protectie deoarece oricand pot fi lovite, sparte sau stricate daca mergem pe drumuri accidentate, daca lovim o bordura mai inalta sau pur si simplu intram intr-o groapa mai adanca din mijlocul soselei pe care nu o putem evita la timp. Este mult mai bine sa se previna toate aceste posibile accidente facand totodata si o economie daca se asigura o protectie suplimentara compartimentului motor.
Exista foarte multe site-uri care comercializeaza scuturi pentru motor VW Bora metalice la preturi foarte bune, incepand cu 250 lei. Livrarea acestora se poate face prin curier dar exista si varianta ridicarii acestora de la sediul furnizorului. In pachetul de livrare se gaseste atat schita de montaj cat si toate suruburiile si accesoriile necesare prinderii acestuia pe sasiul masinii. Principalul avantaj al achizitionarii unuia nou este ca se primeste o garantie de 24 luni. Unele firme distribuitoare asigura chiar si montarea scutului motor, dar contracost, desi nu este neaparat nevoie de persoane specializate, putand fi pus pur si simplu de orice persoana.

auto-hak

George