Cum sa porti parul daca esti mica de statura?

trucuri pentru a purta parul Poarta parul scurt

Cea mai buna coafura pentru o fata mignona nu ar trebui sa se potriveasca numai cu statura sa, dar si cu profilul fetei. In mod ideal, coafura ar trebui sa atraga atentia asupra tipului de fata fara a complesi personalitatea. 

Iata 5 stiluri de tunsori si motive care se potrivesc fetelor mici de statura ce vor sa obtina un aspect mai alungit.

1. Poarta parul scurt. 
Parul lung da senzatia de "inec" pentru fetele scunde. O tunsoare care se opreste deasupra umarului impiedica buclele sa apese asupra staturii. 
Alege o tunsoare tip pixie de exemplu. La Hollywood sunt atat de multe actrite care adopta aceasta tunsoare - Victoria Beckham, Miley Cyrys, Emma Watson. 


2. Strange parul in coada. 
Daca preferi sa ai parul lung, atunci iti recomandam sa-l strangi in coada de ponei. Parul strans cu 15 cm deasupra capului adauga centimetri la inaltimea ta. 


3. Poarta o tunsoare pana la barbie sau pana la umar. 
Parul tuns pana la barbie reprezinta una din coafurile clasice adoptate de multe celebritati. Stilul bob se refera la parul care se curbeaza usor sub barbie, iar acesta eeste potrivit pentru toate structurile faciale si tipurile de fete. O tunsoare bob umple o fata lunga sau slaba, in timp ce bretonul face fata mai mica. Evita sa porti totusi o tunsoare prea scurta pentru ca acest lucru te poate face sa pari mai masculina. Stilistii starurilor sugereaza ca femeile mignone ar trebui sa evite purtarea parului mai lung de umeri. Lungimea medie ar trebui sa fie lungimea maxima pentru mentinerea unei coafuri adecvate stilului tau. 


4. Adauga straturi sau scoate in evidenta. 
Adauga straturi/ trepte sau scoateti buclele in evidenta. Parul lung si drept, intr-un singur strat, are cel mai coplesitor efect. Daca adopti o tunsoare in straturi sau culori puternice vei contracara monotonia parului lung si automat nu vei mai parea pitica. Adauga cateva elemente in special la nivelul fetei si vei reusi sa obtii un aspect mai zvelt. 


5. Pastreaza lucrurile cat mai simple. 
Evita sa folosesti prea multe accesorii de par, inclusiv clame care te pot face sa pari "mai copil". Alege un stil usor valurit, nu prea carliontat. Buclele stranse, spiralate sau supradimensionate iti pot coplesi statura, mai ales daca depasesc lungimea umarului. 


Acestea sunt sfaturile care te pot ajuta sa adopti o tunsoare care sa te avantajeze daca esti mai mica de inaltime. Experimenteaza coafurile sugerate mai sus si vezi care se potriveste cel mai bine stilului si personalitatii tale. Expunem pentru tine cele mai bune oferte

Informații de contact

Nume Companie

Expo365

Persoana de contact

marus andreica

Telefon

0764447878

E-mail