Cum pastrati stralucirea parului

stralugirea parului Mastile capilare

Iarna e aici, bine instalata, iar variatiile frigului si ale incalziri, uneori chiar si deprimarea care ne cuprinde, pot actiona asupra parului si asupra aspectului lui. Parul va fi sters daca veti abuza de tratamente chimice, de uscatoare la temperaturi inalte si de expunere solara fara tratament. Dar parul, la fel ca si pielea, reflecta starea de sanatate. Daca aveti un par fara stralucire, va trebui sa va cercetati igiena de viata.

Incepeti prin a elimina sau diminua cauzele stresului. Aceasta va va destinde, veti putea chiar dormi mai bine, iar sanatatea generala se va ameliora. Din punct de vedere alimentar, e important sa existe cat mai multe vitamine, colorandu-va farfuria cu fructe, legume si cu cereale integrale. Un pic de vointa pentru a avea bune obiceiuri va da rezultate atat asupra stralucirii parului, cat si asupra pielii si asupra bunei dispozitii, in general.

Masti capilare:

Mastile capilare sunt ingrijiri si tratamente complete. Ele actioneaza in profunzime pe firul de par. In timpul vacantei si dupa, la soare, dupa o vopsire, un permanent, o decoafare, aplicarea unei masti se dovedeste eficace.

Ele sunt adesea rezervate parului deteriorat si uscat; dar exista, de asemenea, masti de argila pentru parul gras sau din rassoul (pamant argilos folosit de femeile marocane). Pentru a va intretine si infrumuseta parul o masca se foloseste o data la saptamana pe un par in prealabil spalat; lasati sa actioneze de la 15 pana la 30 minute si limpeziti abundent. Pentru mai multa eficacitate, acoperiti-va parul cu un prosop cald sau cu o boneta din plastic. Alegeti mereu o masca capilara potrivita tipului vostru de par si daca veti simti ca o cura intensiva se impune, faceti-o pe o perioada de o luna, in cursul careia va veti aplica masca de 3 ori pe saptamana. Nu uitati sa limpeziti abundent parul cu apa calduta si terminati limpezirea cu apa rece, ceea ce permite parului sa nu fie greu, si sa aiba mai multa stralucire.

Varfurile si lungimea:

"Trebuie sa-mi tai varfurile", "o tunsoare imi va face sigur bine"...

Auzim adesea asemenea afirmatii, care sunt hotarari bune. A reinnoi coafura sau a profita pentru a ne schimba look-ul consta in inlaturarea varfurilor tocite si a lungimii firului devitalizat. Varfurile tocite sunt despicate, de unde asemanarea cu o furca, si cad usor. Acest fenomen poate urca destul de sus pe lungimea firului de par. Aceasta situatie e datorata in mare parte fragilitatii parului. E cauzata de traumatisme chimice (permanente, decoafari, decolorari, vopsiri, temperaturi foarte ridicate ale uscatorului si folosirea unor produse inadecvate).

Aceste cateva sfaturi simple va vor putea ajuta sa regasiti un par mai sanatos:

  • Taiati varfurile 2-3 cm, dupa dimensiunea parului
  • Folositi un sampon delicat, care nu agreseaza parul
  • Faceti bai de ulei acasa, aplicandu-I pe tot parul sau doar pe lungimea firului si Ia varfuri Tratamentele pentru parul despicat Ia varfuri sunt foarte simple, iar rezultatele sunt rapide.

Baie cu ulei:

  • Amestecati 100 ml de ulei de migdala, 50 ml ulei de germeni de grau,
  • 2 galbenusuri de oua,
  • 1 lingura de lecitina de soia pudra.
Informații de contact

Nume Companie

Simpatika

Persoana de contact

militaru george

Telefon

0212553272

E-mail