Cu rent a car Bucuresti te poti deplasa rapid si in siguranta prin capitala

rent a car bucuresti inchirieri masini

De cele mai multe oti locuitorii din capitala se gandesc la serviciul de rent a car din Bucuresti ca la o solutie optima rapida si economica de transport. Daca in trecut doar turistii straini optau in general pentru inchirierea unei masini, astazi a devenit o activitate uzuala, tot mai multe persoane stiu ca se pot baza pe aceste companii pentru a evita traficul si pentru a nu pierde foarte mult timp cu transportul. Evident oferta este cat se poate de diversificata in capitala, sunt taxiuri mijloace de transport in comun, metroul insa toate acestea se deplaseaza anevoios, esti conditionat de taxe suplimentare pentru un anumit numar de km, nu poti calatorii la fel de confortabil cum o faci la volanul unei masini.

Cum poti face fata traficului din capitala?

Exact ca marile metropole din Europa si capitala a devenit un oras extrem de aglomerat, traficul desfasuranduse anevoios mai ales atunci cand esti intr-un mijloc de transport in comun. Cei de la Rent-a-car-otopeni.ro iti ofera acum alternativa extrem de rapida si nu in ultimul rand cat se poate de economica poti opta pentru serviciul de rent a car Bucuresti si te vei bucura de masini noi la un tarif cat se poate de accesibil pentru orice buget, de la masini economice si pana la modele de lux. Daca in tarile din Europa este extrem de la moda de acum cativa ani inchirierea de masini, la noi a inceput sa infloreasca acest serviciu in ultimii ani, firmele au castigat extrem de multa notorietate, mai ales ca cel mai castigat din aceasta afacere este clientul care are de unde sa aleaga, pe piata din capitala existand peste 300 de societati. Oricine are nevoie de un mijloc de transport si alege inchirierea unei masini poate beneficia de nenumarate avantaje. de asemenea pe toata durata inchirierii, companiile iti ofera pe langa o masina de cea mai buna calitate si asistenta rutiera, asta inseamna ca orice problema vei intampina cu masina in scurt timp cineva iti va oferii alta la schimb. Pe langa serviciul clasic de rent a car Bucuresti vei putea sa beneficiezi si de alte avantaje dupa cum urmeaza:

  • -Inchirieri masini pentru transfer de la aeroport - avand in vedere ponderea destul de mare a clientilor ce opteaza pentru inchirieri masini direct din aeroportul Otopeni, societatile pun la dispozitie si serviciul de transfer, acesta poate include o masina de lux sau masini mai spatioase, impreuna cu sofer de la firma. La o astfel de inchiriere vei putea calatorii confortabil, soferii sunt extrem de buni cunoscatori ai orasului si te pot conduce rapid la destinatia la care trebuie sa ajungi in cel mai scurt timp.
  • Inchirieri auto din Bucuresti sau direct din aeroport - tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti in privinta agentiei cu care vei semna un contract de inchirieri auto, dupa ce ai facut rezervarea poti completa in formularul de comanda si adresa la care doresti sa iti fie livrata. Daca esti un locuitor din capitala masina iti poate fi adusa in cel mai scurt timp la locatie, daca aterizezi in aeroport la data si ora stabilita in rezervare vei avea masina la terminalul sosiri.
  • Inchirieri masini pe termen lung - aici vei avea parte de avantaje dcestul de bune, daca esti o companie care vrea sa isi reduca costurile, poti opta pentru inchirierea unei maisni sau a unor intregi flote pe termen lung. De intretinerea autoturismelor dar si de taxele ce trebuie achitate pentru acestea se va ocupa compania pe care o alegi, vei plati un pret mult mai mic daca alegi inchirierea pe cateva saptamani sau chiar luni.

Care sunt actele de care ai nevoie pentru a inchiria o masina?

In primul rand trebuie sa ai un permis de conducere cu o vechime de minim 2 ani de zile, daca insa doresti sa inchiriezi masina cu sofer nu va trebuii decat sa achiti contravaloarea acesteia. Pe langa permisul de conducere in momentul in care vei semna contractul va trebuii sa prezinti si actul de identitate. Plata in functie de politica fiecarei companii o vei putea face in numerar sau cu un card de credit. Pe langa contravaloarea zilelor de inchiriere a masinii va mai trebuii sa iei in calcul si garantia, valoarea acesteia se va calcula in functie de modelul pe care il vei alege. Flota de care dispun societatile de rent a car din Bucuresti este cat se poate de diversificata si cei mai pretentiosi clienti vor avea de unde sa aleaga. Masina se va livra la data si otra stabilita prin contractul de inchiriere cu plinul de carburant facut, ai mare grija ca in momentul in care o vei returna sa fie in aceiasi stare, sa nu aiba defecte pe care nu le avea in momentul inchirierii, in caz contrar ti se va retine garantia.

Daca nu ai o masina personala sau ajungi pentru o scurta perioada de timp in Romania, Rent-a-car-otopeni.ro poate reprezenta solutia perfecta, vei beneficia de masini de foarte buna calitate la un pret cat se poate de economic de fiecare data.

Informații de contact