Corpul perfect se obtine eficient prin cateva sedinte de cavitatie

cavitatie cavitatie
Pregateste-ti corpul pentru vara cu ajutorul cavitatiei

Daca incercati sa obtineti o forma de invidiat pentru corpul dumneavoastra in urmatorul sezon de vacanta, acum este momentul sa incepeti tratamentul prin cavitatie.

De ce? Pentru ca timpul pe care il mai aveti la dispozitie acum este destul de scurt. Iar dieta si exercitiile fizice nu fac prea multe lucruri observabile pentru zonele cu probleme pe care vreti sa le tratati.

Metodele traditionale de pierdere in greutate determina corpul dumneavoastra sa intre in modul de conservare, ceea ce incetineste metabolismul. De fapt, acest proces ingreuneaza mai mult calea spre scaderea grasimii de la nivel subcutanat.

Din fericire, progresele in domeniul stiintei medicale au facut posibila o modalitate inovativa de a diminua grasimea fara a va supune corpul unor proceduri dure si invazive.

Trateaza acumularile de grasime prin cavitatie

Introducerea in domeniul procedurilor neinvazive presupune intelegerea faptului ca tesuturile adipoase sunt eliminate fara durere si fara efort, intr-un timp mult mai rapid decat prin exercitii fizice si prin diete chinuitoare. Cu alte cuvinte, tratamentul prin cavitatie ajuta la tratarea pierderilor de grasimi de la nivel subcutanat.

Procedura de cavitatie  este renumita datorita faptului ca se foloseste de unde ultrasonice si radio frecvente pentru a descompune celulele grase si celulita fara a afecta organele si celulele din apropiere.

In aceasta procedura revolutionara, celulele grase perturbate se vor procesa prin sistemul digestiv in mod natural. Spre deosebire de tratamentele cu pierderi de grasimi prin interventii chirurgicale, in sedintele de cavitatie cu unde ultrasonice nu exista durere. Nu exista cicatrizare, sangerare sau niciun alt risc de infectie ori timp de intrerupere necesar pentru recuperare.

Metode de folosire eficienta pentru procedura de cavitatie

Luati in vedere faptul ca in timpul procedurii, un tehnician se va folosi de un instrument de mana care transmite undele ultrasonice de nivel inferior pe piele.

Impulsurile de extindere generate de compresie va creea micro-bule care se vor mari. Acestea se ciocni, producand mici unde de soc. In urma acestei activitati, continutul de celule grase va fi absorbit si eliminat simplu si rapid intr-un proces pe care tot mai multe persoane il cunosc sub numele de cavitatie.

Prin urmare, materialul rezidual ce trebuie eliminat este apoi prelucrat prin ficat si eliberat din organism fie prin transpiratie, fie prin eliminare digestiva.

Cu alte cuvinte, sedintele de cavitatie nu au cum sa va afecteze in vreun fel organismul. Poate doar la modul pozitiv, cand grasimea pe care nu o mai suportati poate fi eliminata complet, fara efecte adverse.

Informații de contact

Nume Companie

Fysiogand

Persoana de contact

Fysiogand

Telefon

0727679670

E-mail