Consumabile si piese de schimb pentru echipamente stradale – componente necesare pentru asigurarea functionalitatii la standarde ridicate

consumabile pentru maturatoare stradale consumabile pentru maturatoare stradale

CONVAR IMEX SRL vine in intampinarea colaboratorilor sai cu o gama variata de consumabile pentru echipamente stradale.. Înlocuirea consumabilelor este necesară atunci cand acestea nu mai contribuie eficient la functionarea echipamentelor la standardele dorite.Punem la dispozitia firmelor de salubritate, firmelor de constructii de drumuri, primariilor, consiliilor judetene si tuturor agentilor economici interesati de curatarea si intretinerea diferitelor suprafete care detin si utilizeaza echipamente de curatenie si intretinere stradala consumabilele  necesare functionarii optime a acestora.

Comercializam consumabile de calitate superioara, furnizate de catre producatori din Germania, Ungaria, Franta si Romania. Viabilitatea sporita a acestor produse in comparatie cu alte produse similare existente pe piata s-a demonstrat in timp. Clientii nostri traditionali apreciaza viabilitatea consumabilelor de la CONVAR IMEX SRL si de-a lungul timpului ne raman alaturi demonstrandu-ne increderea in calitatea produselor pe care le comercializam.

Detinem pe stoc cantitati considerabile de  consumabile pentru maturatoare stradale (perii laterale-conice, inele de perie, distantiere, tamburi, fire PPL si PET, lamele de otel, roti industriale de sustinere) in asa fel incat sa putem oferi clientilor nostri produsele de care au nevoie. Pentru produsele care nu se regasesc pe stoc asiguram livrarea in cel mai scurt timp posibil, respectand termenele propuse.

Suntem la dispozitia colaboratorilor nostri cu consultanta de specialitate care sa faciliteze alegerea corecta a tipului si a dimensiunilor consumabilelor de care au nevoie, cu sugestii privind modalitatea de montare a inelelor pe ax și alte informatii utile care sa usureze activitatea acestora.

Maturatoarele stradale sunt echipamente care isi dovedesc eficienta in mentinerea curateniei pe tot parcursul anului. Pe același tip de maturator pot fi montate inele de perie cu functionalitati diferite: unele pot fi utilizate pentru indepartarea prafului, noroiului si a impuritatilor, pentru maturarea resturilor de cereale in depozitele agricole, altele, special concepute in acest scop, isi demonstreaza eficienta in indepartarea stratului de zapada de pe diverse suprafete (strazi, curti, alei, pistele aeroporturilor).

Pentru periile laterale conice confectionate de CONVAR IMEX SRL in diferite combinatii si de dimensiuni adaptate echipamentelor, utilizam materiale de calitate superioara, produse in Franta si Belgia si acordam atentie detaliilor care sporesc viabilitatea acestora.Data fiind apropierea sezonului invernal, venim in intampinarea clientilor nostri cu consumabile pentru lamele de deszapezire, respectiv razuitoare de cauciuc de diferite dimensiuni, roti industriale de sustinere si sisteme de sustinere cu roti industriale.

Existenta rotilor industriale de sustinere atat pentru maturatoarele stradale cat si pentru lamele de deszapezire prezinta reale avantaje intre care evidentiem prelungirea viabilitatii consumabilelor si a utilajelor purtatoare.Piesele de schimb pentru sararite contribuie la optimizarea activitatii de raspandire a materialului antiderapant.

Punem la dispozitia clientilor nostri benzi transportoare de cauciuc cu si fara racleti ce se livreaza la diferite dimensiuni, in functie de necesitatile clientului, hidromotoare pentru farfuria de imprastiat, hidromotoare pentru antrenarea benzii sararitei si perii pentru curatarea acesteia.

Oferta integrala CONVAR IMEX SRL poate fi consultata la sectiunea „Produse” de pe site-ul www.convar.ro unde, pe langa dimensiuni si detalii cu privire la intreaga gama de consumabile si piese de schimb pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, veti regasi instructiuni care va vor ajuta in determinarea corecta a tipului si dimensiunilor produselor pe care doriti sa le comandati, modalitati de montare a inelelor pe ax si alte informatii utile.  

Oferim clientilor nostri toate informatiile de care acestia au nevoie pentru identificarea tipului de piesa sau consumabil si a dimensiunilor potrivite, raportandu-ne la caracteristicile echipamentului pe care il detin si la specificul activitatii pe care o desfasoara.Preturile consumabilelor comercializate sunt intr-un echilibru perfect cu calitatea care le defineste. Dorim sa fim un sprijin real in activitatea desfasurata de clientii nostri si suntem convinsi ca viabilitatea si calitatea consumabilelor de la CONVAR IMEX SRL sunt caracteristici esentiale care pot determina si consolida colaborari pe termen lung. 

Informații de contact

Nume Companie

CONVAR IMEX SRL

Telefon

0731263552

E-mail