Concepte personalizate KUMA pentru amenajarile hoteliere

kuma kuma

Conceptul fundamental al unui hotel se construieste in jurul catorva elemente de baza precum confortul, cu un accent deosebit pe stil, serviciile, accesibilitatea si facilitatile. Pentru a evidentia rolul sau de producator de top al solutiilor personalizate, KUMA,  ilustreaza modul in care sprijina consumatorii, arhitectii si designerii la nivel global, in cautarea unei viziuni creative unice.

KUMA detine o vasta experienta in domeniul home&deco iar acest lucru a facut ca acesta sa devina atat un brand aflat in preferintele marilor hoteluri si spatiilor publice, in general, dar si un trend-setter pentru consumatorul final. Cand un client intra intr-un hotel, acesta trebuie sa simta un impact puternic si de aceea, accentul se pune asupra designului si cromaticii folosite mai ales in zona de receptie, in zonele publice destinate oaspetilor, continuand desigur cu camerele de hotel. KUMA, ofera solutii custom made pentru toate aceste zone, inclusiv suport pentru proiectare si expertiza tehnica.

Compania daneza indeplineste cele mai inalte standarde care pot contribui la transformarea viziunii ideale intr-o realitate extrem de functionala, in jurul ideii de individualitate si intimitate a unui hotel. Conceptul baii trebuie sa imprumute elemente din ambientul exterior, fiind diferente de coloristica intre zona de munte si mare, spre exemplu. Cert este ca lavoarul trebuie sa fie focus point-ul in baie, acel element diferit, care sa ofere un plus de confort.

Cei care opteaza pentru brandul KUMA, aleg un design minimalist si forme de lavoar turnate continuu cu blatul, unul dintre punctele forte ale produsului, intrucat nu necesita incastrare sau alipirea altor boluri din ceramica sau portelan. Lavoarele KUMA se remarca atat la nivel de design, fiind un concept diferit, cat si la nivel de functionalitate, fiind caracterizate printr-o calitate superioara, autenticitatea marcii si, bineinteles, posibilitatea de a personaliza un intreg concept de baie conform spatiului disponibil. Prin conceptele KUMA, se poate adauga o stea hotelului renovat.

In cei 19 ani de activitate, KUMA a adaugat in portofoliu peste 250 de proiecte, contribuind la dezvoltarea hotelurilor si la crearea unor spatii generoase, adevarate spa-uri in care clientii se simt rasfatati.

De asemenea, chiar daca un concept minimalist poate atinge un cost ceva mai ridicat in comparatie cu alte propuneri de bai, sau lavoar clasic cu picior, investitia se recupereaza in timp, deoarece o amenajare simpla, minimalista, este usor de intretinut, iar spatiul de depozitare este unul generos, fara a investi si in alte accesorii.

Pentru hotelierii de pe plan local, un alt criteriu decisiv in comportamentul de achizitie, este garantia unei marci de calitate. In cazul KUMA, acest lucru este reprezentat de declaratiile de produs pentru fiecare material in parte si acreditarile aferente anuale.

Conceptele personalizate ofera un nivel de rafinament si individualitate de neegalat, care contribuie la caracterul unic al celor mai bune proiecte. Experienta KUMA din proiectele anterioare, este un element cheie, care garanteaza succesul unui proiect in domeniul hotelier. Amenajarile KUMA pentru spatii de primire, bai sau bucatarii sunt o adevarata bucurie pentru simturi. Excelenta designului scandinav se reflecta armonios in colectiile care au performante tehnice excelente, elemente esentiale pentru succesul afacerilor cu publicul, in care aspectul vizual al produselor este necesar sa fie egalat de un comportament excelent in utilizare.

KUMA ofera un concept cu o viziune nordica, moderna, a ceea ce inseamna un spatiu de utilitate publica, oferind si servicii profesionale, de la ofertare, pana la perioada post garantie. Conceptul KUMA – custom made este menit sa indeplineasca orice criteriu legat de o amenajare optima a spatiilor publice.

In Romania printre principalele proiecte care au ales brand-ul KUMA se numara lanturi hoteliere de 4 si 5 stele (Continental, Novotel, Ibis, Ramada, Golden Tulip, Park Inn), mall-uri (Baneasa Shopping Center, Sun Plaza, City Park, Promenada, Carrefour), complexe rezidentiale si de birouri (Willbrook-Glass House, Uppground Town, Floreasca Park, Globalworth-Bucharest One, The Bridge), stadioane (CFR Cluj, Arena Nationala), terminalul nou din cadrul Aeroportului Otopeni, etc.

Inspiratie pentru proiecte pentru hotel:

Fii diferit, Alege design-ul, alege KUMA.

*****

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a Kuma A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

CONTACT: Meridian PR, [email protected], 0722 423 223