Clinica medicala Hilmi lanseaza zeci de oferte de sfarsit de iarna

Vremea nu invita la prea multe calatorii asa ca profita de perioada sa ai mai multa grija de sanatatea ta. Clinica Hilmi te ajuta in acest sens cu zeci de pachete promotionale si oferte foarte interesante, incepand de la pachete de endocrinologie pana la tratamente de microdermabraziune si mezoterapie sau pachete care includ ecografii abdominale.

Hilmi a fost intodeauna un suport de nadejde pentru zeci de mii de cliente din Bucuresti si nu numai care au vrut sa beneficieze de servicii medicale de calitate superioara. Medicii bine pregatiti, personalul prietenos, gama larga de tratamente si analize disponibile si atmosfera primitoare contribuie la renumele pozitiv al clinicii.

In februarie Hilmi a pregatit doua pachete de endocrinologie foarte interesante. Pentru doar 149 de lei poti beneficia de o examinare de endocrinologie, o ecografie pentru glanda tiroida + Doppler, buletin de ecografie si set de analize TSH si FT4. Sau poti achizitiona un voucher de numai 99 de lei care iti ofera o consultatie de endocrinologie si ecografie glanda tiroida + Doppler. Daca ai mainile si picioarele reci in mod constant, daca ai probleme hormonale sau greutatea ta fluctueaza si iti da batai de cap s-ar putea sa gasesti solutia cu ajutorul acestor pachete.

Merita sa iei in considerare si pachetul UltraEco redus cu 70% care iti ofera o ecografie abdominala, o ecografie transabdominala si interpretarea rezultatelor, totul pentru doar 88 de lei. Si pentru ca meriti ca femeie tot ce este mai bun poti beneficia pentru doar 129 de lei de o consultatie ginecologia, o ecografie transvaginala, un examen Babes Papanicolau (pe care ar trebui sa-l faci macar o data pe an) la doar 129 de lei, pretul vechi fiind dublu.

Poate nu stiai, dar la Hilmi poti sa ai grija si de tenul tau pentru ca poti sa-ti exfoliezi si sa-ti hranesti tenul cu un tratament de microdermabraziune si mezoterapie oferit la doar 130 de lei, un tratament care te va face sa stralucesti de vitalitate. Iar daca te deranjeaza papiloamele, scapa de ele cu doar 109 de lei prin oferta care contine un consult dermatologic si electrocauterizarea a 10 papiloame.

Este usor sa fii mai atragatoare si mai sanatoasa atunci cand ai suportul uneia din cele mai apreciate clinici medicale din Bucuresti si din tara si mai ales cand serviciile medicale de top se incadreaza in aproape orice buget. Descopera si alte oferte si promotii pe www.hilmi.ro