Ce este Sistemul Sraight Line Persuasion - Video Jordan Belfort

Ce este Sistemul Sraight Line Persuasion - Video Jordan Belfort Ce este Sistemul Sraight Line Persuasion - Video Jordan Belfort

Straight Line Persuasion System este un sistem pe care Jordan Belfort il preda cu succes marilor companii din intreaga lume de mai bine de 20 de ani.

Jordan a inventat acest sistem in 1989 cand, incercand sa invete oameni tineri, fara experienta si fara abilitati extraordinare de vanzari sa devina inchizatori de talie mondiala, a ajuns ca de la 15-20 de brokeri, sa aiba peste 1000 de angajati. Este uimitor faptul ca un om mediu de vanzari din echipa sa castiga la acea vreme peste 1 milion de dolari pe an.

Sitemul isi gaseste aplicabilitatea in orice domeniu: imobiliar, vanzari online, asigurari, retail, auto, marketing etc, indiferent de post sau ocupatie: manager, agent, entry level sau top management, parinte sau casnica.

Sistemul Straight Line Persuasion se caracterizeaza prin: simplitate, este usor de invatat de catre oricine, poate fi duplicat si transmis mai departe, este structurat foarte bine, te invata ce este si cum se aplica o disciplina a comunicarii, genereaza o crestere imediata a eficientei de 20-30% si este un sistem clar definit.

Tot aici vei afla care sunt cele mai importante 3 obstacole care ii opresc pe oameni sa atinga succesul pe care si-l doresc.

Jordan Belfort va veni si in Romania pe 18 noiembrie, la Bucuresti, unde va sustine un seminar in care va vorbi despre Sistemul sau revolutionar, Straight Line Persuasion.

Folosind cuponul MARKETING la inscriere, vei beneficia de un discount de 100 E+TVA fata de preturile afisate. Scrie MARKETING in formularul de inscriere, apoi da click pe butonul Actualizeaza si finalizeaza inscrierea. Doar asa iti poti asigura un loc la evenimentul de business al anului 2014!