Ce boli tratam cu namolul din Techirghiol?

Tratamente cu namol Tratamente cu namol

Lacul Techirghiol detine namolul sapropelic, acela negru, sufluros, foarte bogat in minerale, 100 % natural ce are un impact puternic asupra corpului uman. Acest namol are proprietati unice in lume, fiind recunoscut de Federatia Mondiala de Hidroterapie si Climatoterapie drept cel mai bun namol din lume. Spitalul de Recuperare Medicala Constanta, Vraja Marii valorifica din plin factorii sanogeni specifici zonei, namolul si apa de Techirghiol, ca un plus adus procedurilor medicale de specialitate consacrate sau inovative si fac ca acest namol sa fie extrem de util in tratamentul diferitelor afectiuni ginecologice, reumatice, neurologice periferice sau afectiuni survenite in urma unui traumatism.

Care sunt beneficiile namolului din Techirghiol? Supranumit si “aurul negru”, namolul din Techirghiol este extrem de benefic in tratarea afectiunilor precum: artroze, spondiloze, poliartrita reumatoida, artropatie psoriazica, nevralgii, hemiplegii, screloza, sterilitate, dermatoze, insuficienta circulatorie, etc. Impachetarile cu namol te ajuta sa elimini toxinele din organism, stimuleaza digestia, atenueaza durerile, trateaza afectiunile genitale, te scapa de stres si chiar ajuta la functionarea optima a rinichilor. La Vraja Marii asteptam pacienti de orice varsta, sex sau categorie sociala si le garantam calitatea si siguranta actului de ingrijire a sanatatii.

Exista insa si contraindicatii in tratamentele cu namol, iar persoanele care sufera de diabet, ulcer, cancer, hepatita, sarcina, lauzie, epilepsie, insuficiente cardiace sau renale nu pot beneficia de acesta terapie. Inainte de folosirea namolului terapeutic, la Vraja Marii, toti pacientii primesc un consult de specialitate pentru stabilierea tratamentului.

Vraja Marii

Vraja Marii