Cazi de baie West

Cada de baie dreapta Joy Cada de baie West

In momentul in care va hotarati sa alegeti o cada de baie, este important sa luati in calcul atat aspectul financiar cat si cel legat de confort, fiind o alegere pe termen lung, este necesar sa va documentati amanuntit.

Pentru a va ajuta sa faceti alegerea potrivita, echipa Goodbath.ro colaboreaza cu producatori renumiti, unul dintre acestia fiind West. Producator roman ce activeaza pe piata de profil, avand 25 de ani de experienta in domeniu, lucrand continuu pentru a va pune la dispozitie produse de inalta calitate.

Atuurile cazilor de baie de la West:

Materialul folosit. Cazile West realizate din acril sanitar, un material rezistent, ce se curata usor datorita suprafetei netede si fara porozitate, dispunand de suprafata anti-alunecare pentru a preveni accidentele.

Design-ul. Culoarea cazilor este alba, asortandu-se indiferent de modul in care doriti sa va amenajati baia.

Forma. Reprezinta un criteriu important in alegerea unei cazi. Producatorul West va pune la dispozitie trei forme (dreptunghiulare, simetrice si asimetrice), cu o varietate mare de dimensiuni.

Garantia. Producatorul West ofera o garantie de 15 ani, in cazul montarii si intretinerii corespunzatoare a cazilor. Acest lucru este foarte important in momentul in care alegeti o cada, deoarece cu cat garantia este mai mare cu atat longevitatea cazii este garantata.

Goodbath.ro va recomanda urmatoarele cazi din gama West:

- Dreptunghiulare: Model Joy cu dimensiunea de 105x70 cm, cea mai mica dimensiune, ideala pentru baile cu spatiu redus. Este un model elegant, rezistent la lovituri si zgarieturi.

Model Muza de 190x90 cm, se integreaza perfect in baile spatioase, fiind usor de montat.

- Simetrice: Model Optim de 140x140 cm, este o cada cu dimensiuni medii, cu un aspect modern si usor de intretinut, datorita acrilului din care este confectionata.

- Asimetrice: Model Vascia de 155x90 cm, este o cada de colt cu laturi inegale, rezistenta si durabila, cu un aspect inedit.

Pentru intreaga gama de cazi de baie de la West, accesati magazinul nostru online www.goodbath.ro.

COMFORT DESIGN TEAM SRL

Popescu Alexandru