CautCeas.ro lanseaza ofertele de Black Friday

Black Friday CautCeas.ro Black Friday CautCeas.ro

In perioada 21 noiembrie – 28 noiembrie, locul cel mai bun unde poti gasi ceasuri in oferta Black Friday este pe CautCeas.ro.

Iubitorii ceasurilor de marca ce vor sa isi intregeasca colectia, cei ce isi doresc sa aseze un cadou deosebit sub brad pentru persoana draga sau cei ce pur si simplu cauta un ceas de marca la un pret foarte bun de ceva timp, nu trebuie sa rateze ofertele de ceasuri de pe cautceas.ro din perioada urmatoare.

Pe CautCeas.ro, Black Friday inseamna o saptamana intreaga de preturi extrem de interesante pentru produse deosebite. Fiesta preturilor speciale incepe pe 21 noiembrie si tine pana pe 28 noiembrie. 8 zile in care ai timp sa cauti cu atentie si sa alegi modelele care iti plac sau modelele care s-ar potrivi stilului persoanei careia doresti sa ii faci un cadou special de sarbatori.

CautCeas.ro nu lasa deoparte conditiile de livrare cu care clientii acestui magazin online s-au obisnuit: livrarea se va face in acelasi interval de timp ca in zilele din afara promotiei, respectiv in 1-2 zile lucratoare astfel ca nu trebuie sa te temi  ca produsul comandat ajunge poate, abia la anul. De asemenea, orice comanda vine cu garantia returnarii in termen de 15 zile, fara a fi nevoie sa fie invocat niciun motiv. In plus, orice comanda beneficiaza de transport gratuit iar modalitatile de plata sunt cele bine cunoscute, ramburs, online dar si in rate pentru cei care detin un card Star BT de la Banca Transilvania, Bonus Card de la Garanti Bank sau Card Avantaj de la Credit Europe Bank.

Chiar daca stocul unor modele ce intra in promotie se va epuiza destul de repede, nu inseamna ca ai ratat oferta la un produs pe care ti-l doresti foarte mult, daca este afisata mentiunea “disponibil in 5-7 zile”. Acesta mentiune  vine cu garantia pastrarii pretului din momentul comenzii chiar daca produsul va fi readus in stoc dupa incheierea perioadei promotionale Black Friday.

Toate termenele si conditiile ofertei Black Friday de pe CautCeas.ro sunt disponibile in pagina special dedicata acestei promotii.

Lista produselor de pe CautCeas.ro ce intra in promotia Black Friday este foarte larga, cuprinzand deopotriva modele de ceasuri de dama sau de barbati, purtand nume de marca, sinonime cu stilul si eleganta desavarsita.

Noteaza-ti in calendar perioada 21-28 noiembrie, iar daca vrei sa fii deja pregatit la startul promotiei, fa-ti deja un cont cu datele tale astfel incat, tot ce iti mai ramane de facut sa fie adaugarea in cos a modelelelor de ceas dorite.