In cautarea unor piese auto de BMW? Le gasiti pe RevizieShop.ro

 

Revizieshop.ro este un magazin online al carui scop consta in furnizarea pieselor auto de BMW necesare procesului de revizie.

De curand, magazinul online RevizieShop.ro a lansat o gama noua de piese auto de BMW. Acestea se adreseaza persoanelor care se afla in cautarea unor componente optime pentru revizia masinilor fabricate de compania bavareza.

Astfel, cei care au o masina fabricata de cunoscuta marca germana si care au nevoie de piese de BMW pentru revizie, daca verifica stocul prezentat de acest magazin vor vedea ca li se pun la dispozitie foarte multe pachete ce contin toate filtrele pentru procesul de intretinere al automobilelor.

Pachetele de filtre plasate pe piata de RevizieShop.ro au preturi competitive, sunt ideale atat BMW-urilor noi, cat si celor vechi (seria E 46, fabricata inca din anul 2000). Preturile pachetelor de filtre difera de la produs la produs in functie de modelul de BMW pe care il detineti si in functie de compania care le fabrica.

Piesele de BMW sunt fabricate de Mann-Filter sau Bosch

In concordanta cu cele spuse mai sus, pachetele de filtre sunt realizate fie de compania Mann Filter, fie de Bosch. Ambele marci si-au dobandit notorietatea datorita faptului ca produc componente auto de inalta calitate.

Intretinerea automobilelor efectuata la intervale bine stabilite, proces care poarta si denumirea de revizie, este absolut necesara daca urmariti sa va bucurati de masina o perioada cat mai lunga. Avand in vedere ca in timpul folosirii unei masini, filtrele colecteaza murdarie, acestea trebuie inlocuite periodic.

In stocul de piese auto de BMW prezentat de magazinul online RevizieShop.ro vi se pun la indemana urmatoarele:

·         Pachete de filtre pentru revizia masinilor BMW, Seria 3, E46, motor de 2000 de centimetri cubi, 150 de cai putere, BMW, Seria 3, E 90, motor de 2000 de centimetri cubi, 163 de cai putere

·         Pachete de filtre pentru revizia masinilor BMW X5, motor de 3.0 litri, diesel, 218 cai putere, BMW, Seria 5, model E60, 2.0 litri, 150 de cai putere, BMW, Seria 5, model Touring, motor de 3.5 litri, diesel, 272 de cai putere, BMW, Seria 1, motor de 1.8 litri, diesel, 143 de cai putere

·         Pachete de filtre pentru revizia masinilor BMW, Seria 3, motor de 1.6 litri, 115 cai putere, BMW, Seria 5, motor de 2.0 litri, diesel, 136 de cai putere

Prin comercializarea unei game cuprinzatoare de pachete de filtre pentru revizia mai multor modele de masini fabricate de BMW, scopul magazinului online RevizieShop.ro este de a multumi necesitatile si buzunarele tuturor posesorilor acestor automobile.

Se mentioneaza faptul ca piesele auto de BMW comercializate de RevizieShop.ro sunt originale si sunt insotite de certificat de garantie.

Comanda pieselor auto de BMW de la RevizieShop.ro se realizeaza online

Avand in vedere ca magazinul RevizieShop.ro isi desfasoara activitatea pe Internet, pentru a va cumpara piesele auto de BMW, tot ce aveti de efectuat consta in realizarea unei comenzi online. Aceasta necesita sa aveti acces la Internet. Astfel, nu va mai fi necesara deplasarea la service-uri sau la magazine care comercializeaza astfel de piese.

In cele din urma, daca subzista intrebari sau daca vreti sa realizati o comanda, o puteti face si telefonic. Un reprezentant al magazinului poate fi contactat la numerele de telefon 0754.693.510, 0733.33.67.35.

 

Informații de contact

Nume Companie

RevizieShop.ro

Persoana de contact

RevizieShop

Telefon

0733.33.67.35

E-mail