Cat de eficienta este metoda de radiofrecventa tripolara?

radiofrecventa tripolara radiofrecventa tripolara

Tehnologia de ultima ora a adus in atentia doamnelor noua metoda minune - radiofrecventa tripolara - care te scapa de celulita, iti reda elasticitatea pielii, atat la nivel facial, cat si corporal.

Radiofrecventa tripolara genereaza imediat rezultate vizibile

Noua metoda de radiofrecventa tripolara se bazeaza tot pe radiofrecventa la baza, are efecte si rezultate neasteptate inca de la prima sedinta daca ne referim la lipsa fermitatii si elasticitatii pielii. Metoda de radiofrecventa tripolara este singura care combina energia undei de radiofrecventa unipolara cu cea bipolara.

Astfel, aceasta metoda presupune incalzire locala care genereaza imediat o contractie a fibrei de colagen si stimuleaza formarea de noi fibre de elastina. In acest mod, tenul isi recapata trepatat elasticitatea, iar adancimea ridurilor scade, conferind o stralucire noua fetei.

radiofrecventa tripolara

Ce informatii te-ar putea interesa mai mult

Radiofrecventa tripolara este o tehnologie foarte avansata care in momentul in care este aplicata cu scopul reconturarii faciale si refacerii fermitatii pielii incalzeste tesuturile, cauzand contractia colagenului. Pe termen lung, incalzirea straturilor profunde ale pielii accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen. In acest fel, prin cresterea temperaturii la nivelul tesuturilor, se realizeaza in acelasi timp stimularea producerii de colagen nou si “intinderea”, refacerea celui existent.

Tratamentul are o scurta durata, intre 6-10 sedinte cu pauze intre sedinte de 5-7 zile, iar in lunile ce vor urma tratamentului, procesele naturale ale corpului vor genera noi straturi de colagen mai bine organizate, mai groase, cu o structura similara pielii persoanelor tinere.

Beneficii majore

Din moment ce radiofrecventa tripolara functioneaza dupa principiul de “tightning” (strangerea pielii), are un efect de crestere a contractiei cutanate, prin acest fel tesutul remodelandu-se. Sistemul de emisie al undei electromagnetice incorporat in capetele de tratament accelereaza metabolismul si imbunatateste rezultatul final al tratamentului. Capetele de tratament sunt racite la o temperatura de 8-26 grade Celsius, ceea ce reduce riscul arsurilor epidermei.

Astfel, beneficiile tratamentului de radiofrecventa tripolara sunt:

• este un tratament non-invaziv;
  • estompeaza ridurile si vergeturile;
  • tonifica pielea;
  • poate fi folosit pe orice parte a corpului unde pielea este lasata;
  • are rezultate imediate pe cicatricile de acnee;
  • nu necesita anestezie;
  • nu are efecte secundare;
  • este eficient si in tratament post liposuctie.

Astfel, tratamentul cu radiofrecventa tripolara este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

Training Professionals

Training Professionals, Manager