Cadrele medicale, un suport atat fizic cat si emotional pentru cei aflati in nevoie!

cadre medicale de mers cadre medicale de mers

Cadrul are o structura stabila, este fabricat din materiale usoare, care nu obosesc restul corpului in mers, te ajuta sa fii independent atunci cand ai suferit un accident usor sau cand te recuperezi. Miscarea este esentiala in astfel de situatii iar un cadru medical de mers poate fi exact ceea ce aveai nevoie pentru a te ridica din pat si a-ti recapata mobilitatea.

Cadrele de mers sunt indispensabile in spitale, clinici de recuperare, sanatorii, blocuri operatorii dar si acasa, pentru mentinerea ideii de mobilitate. Cu ajutorul lor pacientii isi mentin tonusul muscular, psihic, scapa de convingerea ca sunt imobilizati si ca nu mai pot face absolut nimic pentru ei insisi. Pacientii asistati, dar care raman mobili sau sunt ajutati sa se mobilizeze se vindeca mai repede dupa traumatisme si operatii, sunt mai sanatosi si mai vigurosi.

Orice persoana aflata in dificultate trebuie sprijinita, ajutata sa iasa la plimbare, sa devina cu fiecare zi mai independenta. Pentru ca viata merge mai departe!

Informații de contact

Nume Companie

Tehnico Medical

Persoana de contact

Tehnico Medical

Telefon

0730031321

E-mail