Cabinetul DrSorinParasca.ro va ofera operatii de rinoplastie la preturi accesibile

Dr. Sorin Parasca este un medic specialist recunoscut in domeniul chirurgiei plastice si reparatorii, precum si membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania. Din dorinta de a veni in intampinarea doamnelor si domnisoarelor care vor sa realizeze o operatie plastica, cabinetul domnului doctor Parasca va ofera acum  posibilitatea de a va putea informa online despre operatiile de rinoplastie, spre exemplu, prin intermediul unei pagini web.

Domnul doctor Sorin Parasca  isi propune sa ofere sexului frumos posibilitatea de a realiza operatii estetice variate, in functie de dorinta fiecarei doamne sau domnisoare pe baza unui raport calitate – pret echilibrat. Astfel, cabinetul DrSorinParasca.ro realizeaza prin intermediul unei echipe profesioniste in domeniul chirurgiei plastice operatii estetice precum otoplastie, rinoplastie, lipoaspiratie, brahioplastie si multe altele.

Viziunea cabinetului DrSorinParasca.ro pleaca de la ideea ca inca din cele mai vechi timpuri oamenii au suferit transformari variate ale corpului uman. Spre exemplu, putem lua in calcul triburile primitive din Africa care, in functie de perceptia pe care fiecare trib o avea asupra frumusetii, in special a frumusestii feminine, supuneau femeile la o serie de transformari ale corpului: deformarea lobului urechii sau alungirea gatului sunt doar cateva exemple.

Astfel, domnul doctor Sorin Parasca isi propune sa ofere potentialilor clienti servicii de calitate si profesionale, precum si o echipa specializata in domeniul operatiilor estetice.

Care sunt avantajele efectuarii unei rinoplastii la cabinetul medical DrSorinParasca.ro?

Operatia de rinoplastie este un proces chirurgical prin intermediul caruia nasul care prezinta deformari, este mutilat sau arata inestetic, trece printr-o serie de transformari pana in momentul in care ajunge la forma pe care dumneavoastra vi-o doriti.

Mai mult decat atat, operatiile de rinoplastie prezinta o serie de caracteristici si care le diferentiaza fata de celelalte tipuri de operatii estetice, dar nu numai. Printre caracteristicile generale ale unei operatii de rinoplastie efectuata la cabinetul DrSorinParasca.ro le putem aminti pe urmatoarele :

·         Este o operatie care se poate face fie sub anestezie locala, fie sub anestezie generala, insa domnul doctor Sorin Parasca prefera a doua varianta

·         Operatia dureaza aproximativ 2 ore, iar pentru urmatoarele 24 de ore este necesar sa ramaneti in clinica. De asemenea, nu veti putea respira pe nas, fata va prezenta umflaturi si vor aparea vanatai pe pleoape, insa durerile sunt suportabile

·         Pansamentul va fi indepartat dupa 7 zile, insa rezultatele operatiei vor putea  fi vizibile abia dupa 2 – 3 luni cand nasul este dezumflat complet

Unde puteti realiza o operatie estetica la nas?

Avand in vedere amploarea pe care a luat-o domeniul chirurgiei plastice si al operatiilor estetice, au aparut si s-au dezvoltat o serie de clinici estetice recunoscute pentru calitatea si profesionalismul activitatii lor. Desigur, in Bucuresti exista numeroase astfel de clinici, insa in momentul in care va alegeti o clinica trebuie sa urmariti cu atentie echipa medicala din care aceasta este formata precum si echipamentele tehnologice pe care le are la dispozitie.

Un bun exemplu poate fi clinica DrSorinParasca.ro, si care isi propune sa ofere pacientilor cele mai bune servicii medicale, cu echipamente tehnologice avansate in domeniul chirurgiei plastice, precum si cu o echipa de medici plasticieni profesionala.

Astfel, daca doriti sa realizati o operatie estetica la nas, nu ezitati sa accesati site-ul domnului doctor Sorin Parasca si sa va programati online un consult pentru a putea stabili detaliile necesare realizarii rinoplastiei. 

Informații de contact

Nume Companie

Dr Sorina Parasca

Persoana de contact

Panfil Simona

Telefon

0723 513 914

E-mail